RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milan-spiller legger opp

Foto: Pa Photos / John Walton
Sist oppdatert:
Marek Jankulovski (34) har bestemt seg for å stoppe fotballkarrieren.

Den tsjekkiske backen har tilhørt Serie A-mester Milan i seks sesonger, men har slitt med å få spilletid de siste par årene. Tidligere i vår ble det klart at Milan ikke ønsker å forlenge avtalen med Jankulovski.

Klubben sikret seg tidligere denne måneden den nigerianske venstrebacken Taye Taiwo fra franske Marseille. Dette har gjort 34-årige Jankulovski overflødig hos «Rossoneri».

- Italia har vært mitt andre hjemland, men alt har en slutt. Minnene kommer jeg til å beholde, og kan jo alltid komme tilbake. Når man reiser bort fra et sted husker man alle tingene man har gjort. Det har gått opp for meg at jeg har oppnådd mye stort her, sier Jankulovksi til Milans TV-kanal.

Tsjekkeren spilte 158 kamper for Milan, og rakk å få med seg en Champions League-tittel og en Serie A-tittel.

Jankulovksi spilte totalt elleve år i Italia og var innom både Napoli og Udinese etter ankomsten fra Banik Ostrava i 2000. Han fikk 77 landskamper og scoret elleve ganger for Tsjekkia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere