*Nettavisen* Sport.

Milan står fortsatt uten seier i ligaen

Foto: Reuters/Scanpix

Klarte bare uavgjort mot Udinese.

22.09.11 00:14

MILAN - UDINESE 1-1:

Tirsdag tapte Inter for nyopprykkede Novara og dagen etter fadesen fikk klubbens nye manager Gian Piero Gasperini sparken.

Sent onsdag kveld ble det klart at ringreven Claudio Ranieri overtar trenerjobben i klubben.

Milano-klubben har fått en svært dårlig start på sesongen, men Inter er ikke den eneste i nabolaget som har slitt så langt i høst.

Uavgjort for Milan
Heller ikke AC Milan, som er regjerende mestere i den italienske toppdivisjonen, har fått det helt til i den hjemlige serien så langt.

Onsdag ble det bare ett poeng hjemme mot Udinese og dermed står de røde og svarte uten seier så langt i Serie A, etter tre runder.

Måltyven Antonio Di Natale sendte gjestene i føringen etter 29 minutters spill på San Siro. Udinese-kapteinen utnyttet en retur fra keeper Christian Abbiati.

Og det skulle drøye til det 64. minutt før vertene slo tilbake. Unggutten Stephan El Shaarawy fikk ballen fra Antonio Cassano og satte den i hjørnet.

Poengdeling betyr at Milan ligger som nummer 14 i Serie A, med to poeng fra tre kamper. Genoa topper tabellen med sju poeng så langt.

Uavgjort for Juve
Heller ikke Juventus klarte å få med seg tre poeng på hjemmebane onsdag. «Den gamle dame» klarte bare 1-1 mot Bologna.

Nykommer Mikro Vucinic sendte de svarte og hvite foran etter 29 minutter, mens Daniele Portanova utlignet i det 52. minutt.

Målscorer Vucinic ble for øvrig utvist rett før pause, da han pådro seg sitt andre gule kort for kvelden. Juventus innehar likevel en 2.-plass på tabellen.

Serie A onsdag:
Cesena - Lazio, 1-2
Chievo - Napoli, 1-0
Fiorentina - Parma, 3-0
Genoa - Catania, 3-0
Juventus - Bologna, 1-1
Lecce - Atalanta, 1-2
Milan - Udinese, 1-1
Palermo - Cagliari, 3-2

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.