RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milan-treneren skylder på forgjengeren

IKKE IMPONERT OVER FORGJENGEREN: Clearence Seedorf føler ikke at han overtok et fysisk bra lag.
IKKE IMPONERT OVER FORGJENGEREN: Clearence Seedorf føler ikke at han overtok et fysisk bra lag. Foto: Javier Soriano (Afp)
Sist oppdatert:
Den italienske klubben ble ydmyket ut av Mesterligaen.

(NTB): Kriserammede Milan ramlet ut av mesterligaen med hele 1-5 sammenlagt mot Atlético. Trener Clarence Seedorf er ikke imponert over forgjenger Massimiliano Allegri.

– Dere kunne se at etter deres andre mål slet vi mentalt, akkurat som laget ofte har gjort. Det andre baklengsmålet gjorde at lysene ble skrudd av og sugde energien ut av spillerne, sa Seedorf til Sky Sport Italia.

Milan er inne i en håpløs sesong. I den hjemlige serien ligger Milano-klubben på en svak tiendeplass, hele 37 poeng bak serieleder Juventus. Og med mesterligaexiten er det lite igjen å spille for denne sesongen.

– Det er veldig trist å forsvinne ut av mesterligaen. Spillerne er veldig skuffet, men jeg er her for å løfte dem, sa Seedorf.

Dårlig trent

Han mener Allegri etterlot seg et lag som var for dårlig trent.

– Vi har flere ganger sagt at den fysiske formen ikke er optimal, sa Seedorf.

Nederlenderen angrer ikke på at han la opp som spiller for å ta over Milan i januar.

– Jeg er overbevist om at jeg er det riktige valget. Jeg spilte i denne drakten i ti år. Presidenten har gitt meg så mye, og klubben forsøker å hente inn igjen det den har rotet vekk. Det var ikke ideelt å ta over midt i sesongen, men vi planlegger for fremtiden og skal avslutte sesongen så godt vi kan, påpekte Seedorf. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere