*Nettavisen* Sport.

Milan ut mot falske Balotelli-rykter

Foto: Emindo Armino / AP / NTB scanpix

Avis hevdet at storklubben hadde fått nok av bråkmakeren.

10.07.14 13:23

Mario Balotelli er kjent som en urokråke og mang en manager har prøvd å holde den målfarlige spissen i ørene.

José Mourinho forsøkte da han var sjef i Inter, Roberto Mancini forsøkte da han var sjef i Manchester City og Massimiliano Allegri har forsøkt i AC Milan.

Likevel har ikke 23-åringen klart å holde seg unna skandalene og medias søkelys. Nå antydes det at også sistnevnte klubb er lei Balotellis påfunn.

- Fått nok
Ifølge den italienske avisen II Secolo XIX, gjengitt av Football Italia, skal Milan-eier Silvio Berlusconi ha ytret et ønske om å kvitte seg med spisstjernen.

- Jeg har fått nok og avgjørelsen er tatt, sier Berlusconi ifølge avisen.

- Mario er offisielt lagt ut for salg. Vi trenger å selge ham før overgangsvinduet stenger i januar, sier den mektige klubbeieren.

Det har i høst blitt spekulert i at Chelsea ønsker seg 23-åringen og skulle uttalelsen fra Berlusconi stemme, vil det være fritt fram for de blå fra London.

Chelsea-manager Mourinho jobbet som nevnt med Balotelli i Inter og vet akkurat hva han får, om han skulle gjøre et framstøt mot sin gamle elev.

Andre medier mener på sin side det er usannsynlig at Milan vil selge sin toppscorer nå, så lenge klubben fortsatt henger med i Champions League.

- Ikke sant
Etter at artikkelen ble publisert i II Secolo XIX, har også Milan valgt å gå ut og avvise at saken stemmer.

- AC Milan vil gjøre det klart at det Silvio Berlusconi er sitert på ikke stemmer. Balotelli er, og vil forbli, Milans spiller, heter det i en pressemelding.

II Secolo XIX spekulerte også i at AC Milan har pekt ut Liverpools Luis Suarez som en mulig erstatter for Balotelli, men prisen ville nok uansett blitt for stiv for italienerne.

Suarez skrev nylig under på en ny kontrakt og det vil kreve rundt 100 millioner pund på bordet for å løse ham fra denne avtalen for en klubb utenfor balløya.

Milan betalte rundt 20 millioner euro for Balotelli i januar 2013 og spissen nettet 12 mål på 13 kamper for klubben sist sesong.

Så langt denne sesongen har Balotelli nettet ni mål på 20 kamper.

Annonsebilag