Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Milito scoret fire på «Alfheim»

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Målfest mellom Inter og Palermo i snøværet.

INTER - PALERMO 4-4:

Kulde og snø har preget deler av Italia de siste dagene, noe som betyr at støvellandets fotballspillere må takle litt uvante forhold.

Da Inter møtte Palermo til dyst på Giuseppe Meazza onsdag kveld, kunne forholdene minne mer om det vi er vant til fra Alfheim i Tromsø.

Scoret fire
Underholdende skulle det likevel bli mellom de to lagene og kampens store spiller ble utvilsomt argentinske Diego Milito.

Palermo tok ledelsen etter 17 minutter ved Andrea Mantovani, men like etter var Milito på plass og satte inn sin første for kvelden. Det skulle ikke bli det siste.

Målsniken Fabrizio Miccoli, som også skulle få en fin kveld i Milano, sendte på ny Palermo i føringen etter 52 minutters spill.

Så var det igjen duket for Milito-show. I løpet av seks minutter nettet spissen to ganger og sørget for hat trick. Kampen var også snudd i Inters favør.

Det var likevel langt fra over. I det 66. minutt var det igjen Miccolis tur da han satte inn 3-3, men tre minutter senere satte Milito inn sitt fjerde for dagen. 4-3.

Milan tapte
Fire mål på hjemmebane er vanligvis nok til seier, men ikke denne dagen. Fem minutter før slutt fullbyrdet også Miccoli sitt hat trick og fastsatte sluttresultatet til 4-4.

Det betyr at Inter står med 36 poeng fra 21 kamper i Serie A så langt denne sesongen og ligger som nummer fem. Palermo er nummer åtte med 28 poeng.

Ellers i Serie A onsdag så tapte AC Milan 2-0 borte for Lazio, Roma ble slått 4-2 borte mot Cagliari, mens Napoli bare klarte 0-0 hjemme mot Cesena.

Det er Juventus som topper den italienske toppdivisjonen så langt. «Den gamle dame» har 12 seire og åtte uavgjorte på 20 kamper Det gir 44 poeng.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!