*Nettavisen* Sport.

Miller tvilsom mot RBK

Foto: henrik færevåg

Brann-lege Ola Jøsendal frykter Charlie Miller vil presse seg for hardt i kampen mot klokken.

27.05.06 12:54

Søndagens oppgjør mellom Brann og Lyn på Brann Stadion går uten både Charlie Miller og Petter Vaagan Moen. Førstnevnte er skadet, mens «Mjøsas Bechkam» soner karantene. Miller var tidligere ventet å være klar for oppgjøret på Lerkendal neste helg. Nå er imidlertid mannen som topper TV 2s spillerbørs, usikker også til den bataljen.

- Kan ta uker
- En slik skade kan ta 2-3 uker før den er helt bra. Miller må først komme i gang med litt lett fysisk trening, så kan han etter hvert begynne å fokusere på kamp. En kamp mot Rosenborg kan da bli tøft å rekke, men det er ingen umulighet, sier Jøsendal til brann.no.

Det medisinske appratet i klubben er imidlertid ikke fremmede for mirakler denne sesongen. Fra før har de allerede stablet en nærmest fotball-invalid Martin Andresen på beina, samtidig som Bengt Sæternes er fast inventar blant Mjeldes utvalgte.

Denne gang ser det imidlertid ut som om Mjelde må se profilen sin tapt.

- Mye er usikkert
- Om han ikke er helt smertefri, så ser jeg helst at Charlie ikke presser seg selv til en kamp for tidlig. Det er for risikofylt, mener Brann-legen, som understreker at skaden fort kan vise seg å være mindre alvorlig enn først anntatt.

Ifølge Jøsendal og mirakelmannen Endre Digranes, vil de nærmeste dagene avgjøre hvorvidt Miller får leke seg med Lerkendals-publikumet.

Miller uttalte selv etter Odd-kampen at han aldri før har hatt en lignende skade.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.