RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Miller tvilsom mot RBK

Foto: henrik færevåg
Sist oppdatert:
Brann-lege Ola Jøsendal frykter Charlie Miller vil presse seg for hardt i kampen mot klokken.

Søndagens oppgjør mellom Brann og Lyn på Brann Stadion går uten både Charlie Miller og Petter Vaagan Moen. Førstnevnte er skadet, mens «Mjøsas Bechkam» soner karantene. Miller var tidligere ventet å være klar for oppgjøret på Lerkendal neste helg. Nå er imidlertid mannen som topper TV 2s spillerbørs, usikker også til den bataljen.

- Kan ta uker
- En slik skade kan ta 2-3 uker før den er helt bra. Miller må først komme i gang med litt lett fysisk trening, så kan han etter hvert begynne å fokusere på kamp. En kamp mot Rosenborg kan da bli tøft å rekke, men det er ingen umulighet, sier Jøsendal til brann.no.

Det medisinske appratet i klubben er imidlertid ikke fremmede for mirakler denne sesongen. Fra før har de allerede stablet en nærmest fotball-invalid Martin Andresen på beina, samtidig som Bengt Sæternes er fast inventar blant Mjeldes utvalgte.

Denne gang ser det imidlertid ut som om Mjelde må se profilen sin tapt.

- Mye er usikkert
- Om han ikke er helt smertefri, så ser jeg helst at Charlie ikke presser seg selv til en kamp for tidlig. Det er for risikofylt, mener Brann-legen, som understreker at skaden fort kan vise seg å være mindre alvorlig enn først anntatt.

Ifølge Jøsendal og mirakelmannen Endre Digranes, vil de nærmeste dagene avgjøre hvorvidt Miller får leke seg med Lerkendals-publikumet.

Miller uttalte selv etter Odd-kampen at han aldri før har hatt en lignende skade.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere