RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionglis etter United-kamp

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Nå kan det bli flere turer til Stabæk for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United.

FORNEBU (Nettavisen): Det meste handlet om Ole Gunnar Solskjær og Mame Biram Diouf etter søndagens kamp mellom Stabæk og Manchester Uniteds reservelag (som United-reservene vant 3-0). Ikke så rart, Manchester Uniteds supporterklubb er den største i Skandinavia med sine rundt 40.000 medlemmer, og søndag var nesten en hel langside i Telenor Arena fylt opp med anglofile i røde drakter.

En ubetydelig treningskamp mot Uniteds nest beste trakk utrolig nok temmelig nøyaktig like mange tilskuere som David Villa, David Silva og alle de andre Valencia-stjernene gjorde da de besøkte Stabæk i Europa League i august.

Slikt gir også klingende mynt i kassen.

- Vi har vel tjent mellom en halv og en million kroner på denne kampen, sier en strålende fornøyd Ingebrigt Steen Jensen til Nettavisen.

Vil ha United også i 2011
Dermed frister opplegget til gjentakelse.

- Nordmenn er jo voldsomt anglofile, og vi jobber nå for å få United hit på et lignende besøk i framtiden, avslører Jan Jönsson overfor Nettavisen.

- Reservelaget er et alternativ også til neste år hvis Ole Gunnar [Solskjær] fortsett er trener der, bekrefter Ingebrigt Steen Jensen.

Uansett kan United-kampen ha vist seg å være lønnsom, og ikke bare på kort sikt.

- Det er veldig bra at de reiser tilbakke med gode opplevelser. United-kampen vil kunne åpne dører med sitt besøk her, sier klubbformannen.

Tysk åpning
- Vi bygde jo denne arenaen for å kunne avholde kulturarrangement og fotballkamper. Nå er målet å arrangere fotballkamper utenfor Tippeligaen som kan dra folk – gjerne topplag i vintersesongen.

- Det er ikke lett siden det er høysesong andre steder når vi har sesongoppkjøring, men vi skal ikke glemme at man for eksempel i Tyskland har en vinterpause, minner Ingebrigt Steen Jensen om.

Og hvem vet, kanskje blir det i løpet av mandagen flere nordmenn enn de to (Håvard Nordtveit og Tore Reginiussen) vi har i den tyske toppdivisjonen for øyeblikket?

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere