RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionutbetling for Huseklepp

Foto: Tony Marshall (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Endelig.

Da Erik Huseklepp sjekket nettbanken sin mandag fikk han god grunn ti å glise. Hans tidligere klubb Bari hadde nemlig overført de 140.000 euroene – en drøy million kroner - de fortsatt skyldte bergenseren, skriver Bergens Tidende.

Dermed har ikke lenger Huseklepp noe uoppgjort med den økonomisk skakkjørte italienske klubben.

- Jeg kan bekrefte at Bari har betalt meg det de skyldte. Det er selvfølgelig bra, selv om det har tatt lang tid, sier Huseklepp til BT.

Brann derimot har fortsatt ikke fått det de har krav på, nemlig rundt seks millioner kroner fra Huseklepps overgang.

- Vi har for en god stund siden bedt dem om en skriftlig oppstilling over hvordan de har tenkt å overholde sine forpliktelser overfor oss. Noe slikt har vi ikke mottatt, og vi venter først på å få deres svar på denne anmodningen, sier Branns daglige leder Roald Bruun-Hanssen til BT.

Noe som gjør at Brann kanskje må vente enda en stund på pengene er at Huseklepps nye klubb Portsmouth fortsatt skylder Bari ett avdrag på spilleren. Og nå har Portsmouth havnet i skvis, og er satt under administrasjon. Dermed kan Bari måtte vente lenge på sine penger, noe som igjen går utover Brann.

Ifølge BBC skylder Portsmouth kreditorene rundt 20 millioner kroner. Omtrent samme sum må betales til britiske skattemyndigheter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere