RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Millionutbytte for Omdal

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Tidligere fotballpresident Per Ravn Omdals heleide aksjeselskap gikk 3,5 millioner i overskudd i fjor.

Dermed kunne han ta ut to millioner kroner i utbytte og 200.000 i lønn fra Per Ravn Omdal AS. 58-åringen overførte 1,5 millioner til firmaets egenkapital.

Per Ravn Omdal er selv daglig leder for rådgivnings- og finansieringsselskapet, som blant annet eier 20 prosent av Fredrikstad-baserte Topline AS. Eierandelen sikret ham en solid andel av utbyttet på vel 11 millioner.

Topline AS eier Sportmann AS og Homebox AS. Mens Sportmann selger klesprodukter, er Homebox et distribusjonsfirma som tilbyr lager/logistikk, kundeservice og driver innen distansehandel og nettsalg.

Per Ravn Omdal AS fikk inn nesten 1,1 millioner kroner i honorarinntekter i fjor, noe som er en økning på 800.000 fra 2003. Finansinntektene økte fra knappe 400.000 til 3,9 millioner. 58-åringen fikk en inntekt på vel 2,2 millioner kroner i fjor, og står med en formue på 3,8 millioner.

Per Ravn Omdal gikk av som president for Norges Fotballforbundet i fjor, men er fortsatt visepresidenten i Det europeiske fotballforbundet (UEFA).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere