RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Millwall mot play-off

Sist oppdatert:
Vi spiller to spennende hjemmeseire i The Championship i dagens første oddstips.

Sportspills meny lørdag:
Trav: V75 Sørlandet
Tipping: 12 rette innenfor rekkevidde
Oddstips 1: Derfor vinner Millwall
Oddstips 2: Bayern og Inter spilles
Lesernes oddstips lørdag
Skaderapport Premier League med tropper

Langoddsen har en rikholdig meny denne lørdagen. Mens seriefotballen tar pause i Norge spilles det runder over hele Europa.

Det er innspurt de fleste steder, veldig spennende og vi starter på nest øverste nivå i England. Senere ser vi på en tysk og en italiensk kamp i dagens andre oddstips.

Millwall - Swansea
Milwall jager play-off, og med 7. plass og to poeng opp til Nottingham Forest når to runder gjenstår, er 6. plass fullt mulig. De har igjen bortekamp mot ferdigspilte Barnsley, mens Forest har bortekamp mot Crystal Palace, et bedre hjemmelag som muligens er i en situasjon der de må ha poeng. Men dette må Millwall ordne selv, og nå er toppscoreren deres, Morison, tilbake. 6-2-1 på de åtte siste vitner om god form, og forrige hjemmekamp slo man Preston 4-0.

Morison (a) er tilbake, som sagt, etter 3 kampers suspensjon, og går trolig rett inn i startoppstillingen, på topp sammen med unge John Marquis som har scoret tre ganger i de to siste kampene. Neil Harris (a) er suspendert og Kevin Lisbie (a) er skadet. Dunne (f) og Trotter (m) er klare igjen etter småskader sist.

Swansea sikret kvalifiseringsspill om en plass i Premier League med 4-1 over Ipswich forrige runde. Swansea har slitt litt i bortekampene sine den siste tiden, men er så sterke på hjemmebane at play-off er klart. Nå handler det mye om å unngå skader på sentrale spillere de to siste rundene. 0-1-4 i de fem siste bortekampene er svakt, spesielt når man ryker for lag som Scunthorpe, Derby og Preston.

Fabio Borini (a) og Mark Gower er klare for spill etter mindre skadeproblemer forrige uke. Manager Rogers vil trolig hvile toppscorer Scott Sinclair og muligens flere spillere (Allen nevnes), på benken, etter at Sinclair har sett sliten ut den siste tiden. De beste spillerne trengs i toppform til play-off senere. Tamas Priskin (a) har reist hjem til Ipswich etter endt låneavtale.

Her er vi ikke i tvil om at hjemmelaget tar tre viktige poeng. For bortelaget spiller denne kampen ingen rolle, og de har ikke fått til noe som helst på bortebane den siste tiden. Når Millwall får tilbake sin toppscorer, mens Swansea vurderer å hvile sin, gir vi hjemmeseieren store sjanser.

2,05 på H er godt nok etter våre vurderinger, men vi ser jo at andre bookmakere ligger et par hakk høyere. Denne vurderer vi annerledes enn oddsmarkedet, og i slike tilfeller bør man som oddsspiller spørre seg hvorfor man ikke er enig med en anseelig mengde andre folk med veldig god peiling, men vi ender opp med veldig få argumenter for B og U, mange for H. Denne får vi ikke lov å spille som single, forstå det den som kan.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Sheffield United - Barnsley
Nedrykket måtte bli ganske klart før Sheffield United begynte å vinne kamper igjen. Nå spiller de med senkede skuldre, for moro skyld og for supporterne, og har vunnet 3-2 mot Bristol City og 3-2 borte i Reading, mot alle odds. Der snudde de 0-2 til 3-2 på en måte ingen hadde trodd var mulig, ikke vi heller.

Ched Evans (a) og Richard Cresswell (a) returnerer til troppen etter skade. David McAllister (m) er også tilbake etter å ha stått over mot Reading. Han scoret i sin debut mot Bristol City uken før. Harry Maguire (f) er tilbake fra suspensjon men starter muligens på benken. Bogdanovic (a) er både syk og skadet og står over.

Barnsley er ferdigspilt og de har alt i alt hatt en kjedelig andre halvdel av sesongen. De har 0-2-2 på sine fire siste og tapte sin forrige bortekamp mot et rimelig ferdigspilt Watford. 3-7-12 på bortebane totalt er ikke mye å skryte av. Barnsley endte på 54 poeng forrige sesong og ser ut til å gjøre det akkurat like middels nå. I fjor hadde de 0-2-2 på sine fire siste, og med det samme i år vil de ende på lik poengsum som sist.

Marlon Harewood (a) må trolig stå over med en liten skade, men meldes usikker. Luke Potter (f) har vært ute lenge, men ellers er det ingen nye skader eller suspensjoner.

Vi tror Barnsley kommer til å gi de vanlige 80 - 90 prosentene i dag, og da holder det ikke mot et Sheffield United som tydeligvis gir jernet for gå ned med flagget til topps. 1,95 er flott odds på H fra Norsk Tipping, synes vi. Dette skal bli en hjemmeseier, og med to spisser tilbake hos hjemmelaget kan seieren også bli klar. Vi spiller Millwall og Sheffield United i en dobbel som gir 4,00 i total odds. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

62. Millwall - Swansea 2,05 2,90 2,90
71. Sheffield United - Barnsley 1,95 2,95 3,10

Total odds 4,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere