Milner raser mot O'Neill

Foto: Pa Photos/Scanpix

James Milner havner etter alt å dømme i Manchester City, men ikke uten drama.

23.07.10 11:23

Aston Villa-manager Martin O'Neill uttalte under klubbens treningsleir i Dublin tidligere i måneden at James Milner og hans agent allerede under et møte med O'Neill før sommerens VM-sluttspill uttrykte et ønske om å forlate klubben.

- Situasjonen er veldig oversiktlig. James og hans agent møtte oss før VM og uttrykte at de ønsket å forlate klubben. Manchester City kom så med et bud, som vi informerte dem om. Det er en forskjell i prisoppfatningen mellom kjøpende og selgende klubb. Dette kan løses og hvis det skjer så er det helt greit, sa O'Neill da, ifølge The Guardian.

Men selv om det er klart at Milner ikke ønsket å sette sin signatur på en ny kontrakt med Villa, en kontrakt som ville gjort ham til tidenes best betalte i klubben, er midtbanespilleren nå forbanna på O'Neill for uttalelsene.

Milner nekter nemlig for å ha uttrykt et ønske om å forlate klubben allerede før VM. Dermed kan O'Neills uttalelser bare ha sørget for å fremskynde prosessen.

Full skjæring
Milner hadde et gjennombruddsår for Villa sist sesong, ble kåret til årets unge spiller og spilte seg inn på det engelske landslaget.

Martin O'Neill har hyllet spilleren han hentet fra Newcastle for 120 millioner kroner, mens Milner selv har ikke lagt skjul på hvor viktig O'Neill har vært for hans fremgang.

Men nå er det altså full skjæring mellom de to.

O'Neill hevdet at han ga opp Milner allerede i mai, da møtet med Milner og agenten skal ha funnet sted. Dette skal ikke ha rot i virkeligheten ifølge Milner og hans representanter. Nå mener de at O'Neill har satt Milner i et dårlig lys.

Ønsker Stephen Ireland
Milner skal ha forsøkt å få tak i manageren på telefon onsdag kveld, men skal ikke ha fått tak i ham. 24-åringen skal i utgangspunktet møte på Villa-trening førstkommende mandag, men det kan nå spøke for Milners retur til klubben.

I stedet kan det nå se ut til at det er mer et spørsmål om når heller enn om Milner blir Manchester City-spiller.

Citys bud skal ha vært på 240 millioner kroner, mens Villa krever 300 millioner for midtbanespilleren. Nå skal Villa i stedet ha et håp om å få slengt med Stephen Ireland som en slags kompensasjon for de resterende 60 millioner kronene.

Så gjenstår det å se om Manchester City øker budet sitt, eller om de velger å la Milner tvinge Villa til å akseptere det nåværende budet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.