RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistet faren sin i august, her forlenger han Palace-eventyret


JAA: Yannick Bolasie scorer for Palace.
JAA: Yannick Bolasie scorer for Palace. Foto: Ian Kington (Afp)
Opptur for Yannick Bolasie.

West Bromwich hang i tauene i store perioder av kampen mot Crystal Palace lørdag. Til slutt ble presset for stort. Yannick Bolasie og Yohan Cabaye sørget for 2-0-seier til «The Eagles».

Bolaisie mistet faren sin for to uker siden, og lørdagens scoring var nok en opptur for 26-åringen.

Vertene Crystal Palace hadde mest å by på både før og etter hvilen på Selhurst Park lørdag. Angrepsspillerne Wilfried Zaha og Bolasie skapte stadig hodebry for West Brom-forsvaret, og etter 68 minutter fikk hjemmelaget hull på byllen.

Midtbanespiller Cabaye curlet en ball inn fra venstresiden. Rett foran mål dukket Bolasie opp, og 26-åringen stanget ballen inn i nettmaskene til hjemmefansens store glede.

Minuttet før slutt var det Cabaye som fikk æren av å score. Palace fikk straffespark, og midtbanespilleren plasserte ballen sikkert i mål.

Palace henger med

Flere scoringer ble det ikke i oppgjøret. Et tafatt West Bromwich-lag maktet ikke å legge trykk på vertene i sluttfasen. Dermed kunne Brede Hangeland og co. strekke armene i været for en fortjent seier.

Trepoengeren lørdag gjør at Palace fortsetter sin sterke start i Premier League denne sesongen. Alan Pardews mannskap har 15 poeng etter åtte kamper, og «The Eagles» henger dermed med i toppen av engelsk eliteserie.

West Bromwich har åtte poeng etter åtte kamper. Birmingham-klubben har kun scoret seks mål i serien denne sesongen.

Hangeland solid

Tidligere landslagskaptein Brede Hangeland spilte hele oppgjøret for Palace. Nordmannen og hans lagkamerater i backrekken hadde små problemer med å håndtere West Bromwich-angriperne på eget gress.

Hangeland har startet de fire siste kampene for Palace, og nyter for tiden stor tillit hos manager Pardew. De tre siste kampene har endt med tre poeng for London-laget.

– Jeg er trygg på at jeg fortsatt har nivået inne. Det er hyggelig å vise for meg selv og andre at jeg fortsatt er god nok, sa Hangeland nylig til NTB.

Palace- og Hangelands neste motstander i serien er West Ham på Selhurst Park 17. oktober. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere