RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistet seieren på overtid

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Valencia og Espanyol måtte vinne for å henge med i kampen om Champions League-billett. Uavgjort var tap for begge.

ESPANYOL - VALENCIA 2-2: En streng dommer gjorde det vanskelig for Valencia borte mot Espanyol i Barcelona.

Valencia hadde tatt ledelsen ved Rufete på en kontring. Aurelio fikk upresset løpe over halve banen og legge inn til Rufete, som satte ballen i mål.

En streng dommer snudde imidlertid kampbildet. Midtveis i den første omgangen felte Valencia-keeper Palop Espanyols Maxi, og dommeren blåste korrekt straffe. Men dommeren viste ut keeperen selv om et gult kort ville vært mer korrekt.

Tamudo scoret på straffesparket.

Med ti mann og innbytter Canizares i mål klarte likevel gjestene å ta ledelsen på ny. Angulo skjøt et skudd som Espanyols ettertraktede keeper, Kameni, reddet nydelig. Men bare for å se den gå via beina på hans egen forsvarsspiller David Garcia og i mål.

To minutter på overtid utlignet Espanyol ved innbytter Toni Velamazan. Hans første La Liga-mål for sesongen. En dårlig klarering etter corner gikk rett til midtbanespilleren, som skjøt ballen i mål på hel volley.

Dommeren delte ut et rødt, og ti gule kort i kampens hete.

Valencia er så godt som ute av kampen om tredje- og fjerdeplassen, som gir Champions League-plass, etter uavgjortresultatet.

Tabell i La Liga

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere