RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Mix»: - Det kunne ikke vært råere

GYLLENT GREP: Bob Bradley har fått en upåklagelig frisk start på trenerkarrieren i Norge.
GYLLENT GREP: Bob Bradley har fått en upåklagelig frisk start på trenerkarrieren i Norge. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Stabæk og treneren hylles av gammel kjenning.

Den tidligere Stabæk-profilen Mikkel Diskurud er full av lovord om laget og klubbens nye trener etter de første åtte ukene av tippeligasesongen.

Fredag fikk «Mix» selv kjenne på hva bæringene er i stand til. 23-åringens lagkamerater i Rosenborg måtte gå hjem med halen mellom beina etter 1-3-tap hjemme mot Bob Bradleys Stabæk på fotballens festdag.

Etter ni serierunder ligger Stabæk på sjetteplass i Tippeligaen med fem seirer og fire tap. Den uttellingen var det ikke mange som hadde forutsett før sesonginnledningen.

Starten den tidligere amerikanske landslagssjefen Bradley har hatt med sitt unge mannskap får Diskerud til å trekke fram superlativene overfor Budstikka.

IMPONERT: Mikkel Diskerud.

- Den kunne ikke vært råere. Gå på en Stabæk-trening eller en kamp, og lytt til det han sier. Poenget er at han betyr noe for alle de som virkelig får treffe ham, sier Diskerud.

Nå påstår Diskerud at han vil forsøke å overtale nåværende USA-trener Jürgen Klinsmann til å overta for Bradley den dagen sistnevnte reiser videre.

- Vi vet jo at ikke Bob blir i Stabæk bestandig, så nå trapper jeg opp arbeidet med Jürgen Klinsmann, så han står klar hvis Bob vil se andre deler av verden, sier «Mix» til Budstikka.

Til avisen forteller midtbaneeleganten at han allerede for mange år siden, nærmest som en spøk, foreslo Bradley som en mann for Stabæk overfor sportssjef Inge André Olsen og faren sin. 

Diskerud kjemper for tiden om en plass i USAs endelige tropp til fotball-VM i Brasil.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere