RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mix: - Qatar er en spennende mulighet

UTGÅENDE KONTRAKT: Mikkel Diskeruds kontrakt løper ut om få uker, og nå åpner midtbanespilleren for at turen kan gå videre til Qatar.
UTGÅENDE KONTRAKT: Mikkel Diskeruds kontrakt løper ut om få uker, og nå åpner midtbanespilleren for at turen kan gå videre til Qatar. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
RBK-spillerens kontrakt går ut ved sesongslutt.

Rosenborgs Mikkel Diskeruds kontrakt går ut etter inneværende Tippeliga-sesong, og 24-åringen har ennå ikke kommet til enighet med klubben om en forlengelse.

Det uavklarte trenerspørsmålet i klubben gjør at også Diskerud venter med å ta en endelig avgjørelse, men norsk-amerikaneren er likevel villig til å lette litt på sløret når det gjelder framtiden.

- Det har vært noen henvendelser fra Midtøsten og jeg er kanskje villig til å sjekke ut hva som skjer i Qatar. Ingenting er klart per i dag, og jeg skal sette meg ned og vurdere alternativene de neste dagene og ukene, forteller Diskerud til Nettavisen, som heller ikke lukker døra for å bli i Rosenborg.

At en 24 år gammel fotballspiller lanserer Qatar som mulig neste destinasjon, er nok overraskende, men Diskerud har en god begrunnelse på hvorfor dette er aktuelt.

- Det er VM der i 2022, et mesterskap jeg forhåpentligvis skal være med i for USA, og det er særlig derfor tenker jeg at det hadde vært interessant med ett år i Qatar for å utforske stedet, fortsetter Diskerud.

- Spiller penger en rolle?

- Alt spiller inn, selvfølgelig, men som sagt er det først og fremst tiltrekkende på grunn av at VM skal spilles der.

Lørdag spiller Diskerud og Rosenborg borte mot Odd, et oppgjør som kan avgjøre kampen om sølv- og bronsemedaljene.

Følg Tippeliga-runden i vårt livesystem, NA Live, fra kl. 18.00.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere