RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mix blir ambassadør for utenlandsk spillselskap


AVTALE: Mix Diskerud skal være ambassadør for et utenlandsk spillselskap.
AVTALE: Mix Diskerud skal være ambassadør for et utenlandsk spillselskap. (NordicBet)
Sist oppdatert:
- NordicBet er en partner som står for verdier jeg kan stå inne for, sier Mix.

NEW YORK (Nettavisen): - Det er en umoralsk forretning de driver med. De tjener penger på andres ulykke, sa Brede Hangeland da han gikk til angrep på sin tidligere lagkamerat John Arne Riise og utenlandske spillselskap tidligere denne måneden.

Hangeland mener at alle nordmenn bør støtte opp om Norsk Tipping.

Riise er ambassadør for Betsson. Nå har en annen av norsk fotballprofil, Mix Diskerud, signert for NordicBet.

Også tidligere har norske stjerners avtaler med utenlandske vært som en rød klut for norske idrettstopper. John Carew og Vibeke Skofterud har fått hard medfart for sitt samarbeid med Norsk Tippings konkurrenter.

- Jeg er strålende fornøyd med å ha inngått et samarbeid med NordicBet – en partner som står for verdier jeg kan stå inne for, sier Diskerud i en pressemelding som NordicBet sender ut fredag.

Med «verdier han kan stå inne for» sikter den amerikanske landslagsspilleren til at utenlandske spillselskap har høyere tilbakebetalingsprosent, større spillutvalg og, ifølge ham, satser på ansvarlig spill.

Han har fått med seg debatten i Norge, men opplever den ikke som spesielt hissig.

- De aller fleste har innsett at spillhverdagen i Europa, og verden for øvrig, er noe vi må forholde oss rasjonelt til. Enkelte forsøker å tviholde på gamle dager, men framtiden venter som kjent ikke på noen, sier han.

Les mer: Riise: - Jeg får mye sympati

Mix Diskerud spiller til daglig i New York City FC sammen med superstjerner som Andrea Pirlo, Frank Lampard og David Villa. Han spiller også på det amerikanske landslaget, til tross for at han vokste opp i Norge og gikk gradene i Frigg, Stabæk og Rosenborg før han dro til USA.

Markedssjef Daniel Vassbund i NordicBet er meget fornøyd med å få Mix som ambassadør.

- Dette er hva vi på fotballspråket kan kalle en kjempesignering for NordicBet. Vi har sikret oss en flott profil, som besitter god kunnskap om så vel norsk som internasjonal fotball. Mix var fantastisk i Tippeligaen, men er enda større i USA, sier Vassbund.

Mix i 2011: - Dette intervjuet trenger 18-årsgrense

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere