RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FERDIG: Mix forlater Rosenborg.
FERDIG: Mix forlater Rosenborg. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Mix ferdig i RBK

Sist oppdatert:
Rosenborg bekrefter.

Mikkel Mix Diskerud er ferdig i Rosenborg.

Det bekrefter trønderklubben på sin nettside mandag formiddag.

Klubben skriver at den hadde håpet å få i stand en avtale med Mix, men at partene ikke har kommet til enighet. Spillerens kontrakt gjaldt ut 2014.

- Rosenborg ønsket å skrive ny kontrakt med Mix, men drøftingene med spillerens representanter har ikke ført frem, heter det i en pressemelding.

24-åringen kom til Rosenborg sommeren 2012, og debuterte i august det året mot Sogndal. Han har totalt spilt 78 kamper for trønderne.

Mix har i lengre tid blitt koblet med den mexicanske klubben Club Tijuana og det har blitt hevdet at den avtalen er så godt som ferdigspikret.

De siste ukene har det imidlertid vært stille rundt Diskerud. Nordmannen har også blitt koblet med flere klubber i USA de siste månedene.

Overfor NRK sier pappa og agent Pål Diskerud at sønnen den siste tiden har hatt dialog med totalt fire klubber og at de venter en løsning på nyåret.

- Mix har i den senere tid konkludert med at 4 klubber/lag har fremstått som mest aktuelle for ham, av forskjellige grunner. Én av dem hadde ikke tid til å vente. Én er i tenkeboksen frem til interne beslutningsmøter 3. og 4 januar, og én er RBK, sier han til NRK Trøndelag.

Diskerud har tidligere spilt for Stabæk og den belgiske klubben Gent.

Midtbanespilleren har også i løpet av de siste årene etablert seg på USAs landslag og var med i VM-troppen sommeren 2014.

Da Nettavisen snakket med 24-åringen om framtiden tidligere i høst, sa den daværende Rosenborg-spilleren at han hadde flere tilbud.

Mikkel Diskerud har ikke svart på Nettavisens henvendelse mandag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere