*Nettavisen* Sport.

Mix solgte huset i Trondheim og dro til USA

SOLGTE HUSET: Mix har solgt huset sitt i Trondheim. Kontrakten hans med RBK går ut ved nyttår. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Kontrakten med Rosenborg går ut ved nyttår.

02.12.14 15:22

Mikkel «Mix» Diskerud kan ha spilt sin siste kamp for Rosenborg.

Mikkel Diskeruds (24) kontrakt med Rosenborg går ut ved nyttår. Den amerikanske landslagsspilleren har tidligere uttalt at han kan være interessert i å forlenge kontrakten med trønderne, men at han ville vente til å se hva klubben gjorde på trenersiden.

Nå er det klart at Kåre Ingebrigtsen fortsetter som trener på Lerkendal, og Ingebrigtsen har vært klar på at Mix er ønsket med videre.

Likevel kan det se ut til at 24-åringen nå ser seg om etter en ny arbeidsgiver. Tirsdag melder Adresseavisen at midtbanespilleren har solgt huset sitt i Trondheim og dratt på ferie til USA.

Huset ble lagt ut for salg for 9,1 millioner kroner. Det er ikke kjent hvor mye det gikk for.

Erik Hoftun, sportslig leder i RBK, gir likevel ikke opp å få til en ny avtale med Diskerud.

- At han er på ferie har ikke noe å si for forhandlingene. Hvis vi blir enige, må han komme hjem for å skrive under, men vi er ikke der ennå. Mix har vært veldig klar på at han ikke ønsket å si noe før trenersituasjonen var løst. Det er ganske ferskt, men nå går vi ordentlig i gang med forhandlinger. Vi kommer til å prøve å bli enige så fort som mulig, sier han til Adresseavisen. (©NTB)

Klikk på bildet for å forstørre.

SOLGT: Mix Diskerud har solgt dette huset i Trondheim.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag