*Nettavisen* Sport.

Mjelde ferdig i Brann

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Forlater bergensklubben én dag før seriestart i Tippeligaen.

15.03.13 10:38

Erik Mjelde har spilt sin siste kamp i Brann-trøya.

Kun to dager før sesongen sparkes i gang på Brann stadion, kunngjorde Erik Mjelde i dag at han ikke vil fortsette i klubben.

- Det er spilletid som betyr noe for fotballspillere. Jeg har etter hvert sett at avstanden inn på laget er lang og kommet til at jeg vil forsøke å finne meg en ny klubb, sier Mjelde til Brann.no.

- Erik har i overenstemmelse med oss valgt å avslutte sin kontrakt med Brann. Erik har vært en god spiller og en verdsatt medarbeider for Brann. Vi takker Erik for innsatsen og ønsker ham lykke til videre, sier daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, til klubbens hjemmesider.

Mjelde hadde i utgangspunktet kontrakt ut sesongen. 29-åringen har spilt over 60 kamper for bergenslaget.

Agent Stig Lillejord sier til TV 2 at hans klient ikke ønsker å kommentere dette ytterligere, men kan bekrefte overfor kanalen at interessen for profilen er stor.

- Vi har allerede sagt nei til fem klubber. Dette grunnet at det sportslige må være riktig for ham. Nå har situasjonen endret seg noe. jeg må følge opp noen løse tråder. så får vi se om det tar en dag eller to uker, det vet jeg ikke, sier agenten til TV 2.

Brann starter sesongen hjemme mot Vålerenga søndag klokken 18.00. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.