RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjøndalen låner MLS-spiss


TIL TIPPELIGAEN: Vancouver Whitecaps-spilleren Erik Hurtado klar for Mjøndalen på lån.
TIL TIPPELIGAEN: Vancouver Whitecaps-spilleren Erik Hurtado klar for Mjøndalen på lån. Foto: Rich Lam
Sist oppdatert:
- Han har fart og entusiasme som vi trenger.

Mjøndalen står med ti kamper uten seier i eliteserien, og har vært på jakt etter forsterkninger i sommer. Fredag ble Vancouver Whitecaps-spilleren Erik Hurtado klar for klubben på lån.

Den nyopprykkede eliteserieklubben har slitt med å få scoringer fra spissplass i årets sesong. Vegard Hansen håper Hurtado blir løsningen på problemet. 24-åringen er bekreftet klar på utlån.

- Vi henter Erik fordi vi tror han vil kunne friske opp vårt angrepsspill. Han har fart og entusiasme som vi trenger, sa sportssjef Kenneth Karlsen til klubbens hjemmeside.

Amerikaneren kom til Vancouver foran 2013-sesongen. Han har startet 29 av de 59 opptredenene angriperen har hatt for den canadiske klubben.

- Dette er en god mulighet for Erik til å spille kamper, noe som er viktig for alle unge spillere. Erik er og vil fortsatt være et viktig medlem av vår klubb og vi ser fram til å følge hans utvikling under utlånet i Norge, sa Vancouver-trener Carl Robinson til klubbens hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere