RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKADET: Mats Møller Dæhli sliter med et dårlig kne.
SKADET: Mats Møller Dæhli sliter med et dårlig kne. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Møller Dæhli mest sannsynlig ferdig for sesongen

Nordmannen sliter med en et dårlig kne.

Freiburg-ledelsen vil gi Mats Møller Dæhli ro til å bli helt frisk fra jumpers knee-problemene. Det betyr at 20-åringen etter alt å dømme har spilt sin siste kamp denne sesongen.

Det er Sporten.com som har pratet med kommunikasjonssjefen i Freiburg, Rudi Raschke. På spørsmål om Møller Dæhli er ferdigspilt for sesongen, svarer han følgende:

- Vi er ikke helt sikre på hvor lang tid det tar, men det ser slik ut. Både vi og spilleren må ha tålmodighet. Treneren vet at han kan bli en veldig viktig spiller for oss, og vi er veldig glade for at han kom hit, sier Rudi Raschke.

Landslagsspilleren ble hentet til den tyske klubben fra Cardiff i januar, men har vært skadeplaget under hele oppholdet. Nordmannen har kun fått to kamper fra start i ligaen.

Dæhli spilt i ungdomsårene for Manchester Uniteds U19- og reservelag, før Ole Gunnar Solskjær hentet han til Molde. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere