RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moa: - Knalljevnt bak de fire beste

Foto: Daniel Blockwold / Afp / NTB scanpix
Stuttgart satser på andre ting enn ligagull.

STOCKHOLM (NTB): Mohammed Abdellaoue mener det blir vanskelig å tukte de fire beste lagene i 1. Bundesliga. For hans Stuttgart handler det om å nå europaligaen også denne sesongen.

Forrige sesong vant Bayern München et suverent ligagull, mens Borussia Dortmund fulgte opp med 2.-plassen. En tilsvarende toppstrid vil vi få se også i årets sesong, mener den norske landslagsspissen.

- Stuttgart er et lag som har lyst til å kjempe i toppen og kvalifisere seg til europacup også neste år. Du har et par lag som skiller seg ut i Bayern og Dortmund. Så har du Leverkusen og Schalke. Bak dem blir det voldsomt tett og jevnt. Det var det som kjennetegnet ligaen også i fjor. Det er knalltøft, sier Moa til NTB.

Landslagsspissen spilte sju minutter som innbytter i 2-3-tapet for Mainz søndag. Bosnieren Vedad Ibisevic scoret igjen og har vært førstevalget på topp i årets første kamper. Det tror ikke Moa nødvendigvis er en ulempe.

- Det er litt tidlig å snakke om spilletid nå. Jeg håper så klart å spille meg til fast plass. Vi kan også spille med to spisser når det trengs, men en av grunnene til at jeg dro til Stuttgart var at jeg får konkurrere med en av de beste spissene i Bundesliga. Det gjør meg bedre, sa den tidligere Hannover-angriperen.

Onsdag er han blant spisskandidatene når Norge møter Sverige på Friends Arena. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere