RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Moa best igjen

Sist oppdatert:
Nå er han blant Bundesligas 15 beste spillere.

Moa overbeviste ingen tyskere i debuten mot Eintracht Frankfurt, men var banens klart beste da han scoret ett av målene mot Schalke i andre serierunde.

I helga scoret den norske landslagsspissen igjen, denne gangen mot Bayer Leverkusen, og dermed står han med to mål på tre kamper i Tyskland.

Samtidig ble han belønnet med en 2er på den tyske spillerbørsen (1 best, 6 dårligst). Og selv om det også var et par andre spillere som ble belønnet med en 2er av fotballmagasinet Kicker, så var det ingen som fikk bedre.

Dermed står Moa med et snitt på 2,67 i Bundesliga så langt.

Det er bare 12 spillere som er bedre totalt, og av dem er det bare ti som har spilt tre kamper, akkurat som Moa har gjort. Kaiserslauterns Ivo Ilicevic topper børsen med et snitt på 2,0 etter sine to kamper så langt.

De mest kjente spillerne på lista, foran den tidligere Skeid- og Vålerenga-spissen, er Schalke-keeper Manuel Neuer, Hamburger SVs Ruud van Nistelrooy og Hannover-kompis Didier Konan Ya.

PS. Neste helg spiller Moa og Hannover borte mot Steve McClarens Wolfsburg.

Spill direkte på langoddsen her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere