RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moa ut med skade

Foto: Johannes Eisele (AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Uvisst hvor alvorlig nordmannens skade er.

HAMBURGER SV – HANNOVER 96 0-0:

Mohammed Abdellaoue har hatt en meget god debutsesong i Bundesliga. Og laget hans, Hannover 96, har gjort det over all forventning.

Fortsatt ligger de på tredjeplass i serien etter 0-0 i bortekampen mot Hamburger SV lørdag ettermiddag. Men likevel må de nå ha hjelp av andre for å ta medalje.

For Bayern München, som ligger to poeng bak, har én kamp mindre spilt. Skulle Bayern slå Bayer Leverkusen og gå forbi Hannover 96 søndag, er det ingen innbyrdes oppgjør igjen å gjøre det på.

Å slå Leverkusen, blir imidlertid ingen enkel oppgave for München-laget. Leverkusen har nemlig vunnet fem kamper på rad, og er ubeseiret i Bundesliga siden 5. februar.

Mohammed Abdellaoue ble byttet ut fem minutter før full tid i lørdagens kamp mot Hamburg, etter å ha skadet seg på en defensiv dødball. Det er uvisst hvor alvorlig nordmannens skade er.

Ettermiddagskampene i Bunndesliga bød for øvrig ikke på de helt store overraskelsene.

Samtlige resultater kan du se her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest