RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Modric om Ødegaard: - Han må jobbe hardt

LAGKAMERATER: Real Madrid-kompisene Luka Modric og Martin Ødegaard møttes til duell i Zagreb lørdag kveld. En dyst førstnevnte gikk seirende ut av og vel så det.
LAGKAMERATER: Real Madrid-kompisene Luka Modric og Martin Ødegaard møttes til duell i Zagreb lørdag kveld. En dyst førstnevnte gikk seirende ut av og vel så det. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Real Madrid-kollega Luka Modric håper Martin Ødegaard kan bli en viktig del av det spanske laget.

KROATIA - NORGE 5-1:

ZAGREB / OSLO (Nettavisen): Martin Ødegaard fikk sin debut fra start i en EM-kvalifiseringskamp da Norge ble most av Kroatia lørdag kveld.

16-åringen gjorde seg absolutt ikke bort mot stjernespekkede verter, men måtte se at lagkamerat i Real Madrid, Luka Modric, var den som kunne gå smilende av banen ved kampslutt.

Sjekk Nettavisens spillerbørs.

Høgmo etter stortapet: - Kampen ble som vi ønsket

Etter storseieren fikk Modric spørsmål om Ødegaard har det som skal til for å kjempe seg inn på Real Madrids førstelag og superstjernen hadde en klar beskjed å komme med til sin norske lagkompis.

- Han kan bli en stor spiller, men han må jobbe hardt for å komme på det nivået Real Madrid krever, svarte Modric i pressesonen etter kampen.

Kan han spille for Real allerede neste sesong? spurte en journalist.

- Jeg vet ikke, det er ikke opp til meg å avgjøre. Han trener med oss og jobber hardt. Han er en beskjeden gutt og det er fint å ha ham i gruppen. I framtiden håper jeg han kan bli en viktig del av Real Madrid, fortsatte superstjernen.

Martin Ødegaard selv pratet ikke om Real-framtiden etter kampen, men skrøt av lagkompisen.

- Han er en veldig god spiller, men det visste vi fra før, sa Ødegaard til MAX, og mente at Norge ikke hadde den nødvendige flaksen på sin side.

- Det var gøy til en viss grad, men så ble det litt tungt på slutten. Vi gjør en veldig god første omgang og er uheldige som ligger under til pause. Det er mye bra i kampen, men også mye dårlig.

Også da Nettavisen snakket med Ødegaard om Modric under landslagets treningsleir i Spania før kampen mot Kroatia, sa den norske 16-åringen noen velvalgte ord om midtbanegeniet.

- Jeg kjenner ham jo litt nå. Jeg trener med ham og ser han på TV stadig vekk. Han er en utrolig god spiller, sammen med flere andre fra Kroatia, sa Ødegaard til Nettavisen tidligere i uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere