*Nettavisen* Sport.

Molde-direktør går av

GIR SEG: Tarje Nordstrand Jacobsen, til høyre i bildet, gir seg som administrerende direktør i Molde. Øystein Neerland, til venstre i bildet, overtar jobben fra 1. november. Foto: Kjell Herskedal (NTB scanpix)

Tarje Nordstrand Jacobsen forlater jobben etter ti år.

30.09.15 13:24

Tarje Nordstrand Jacobsen blir erstattet av Øystein Neerland i rollen som administrerende direktør i Molde.

41-åringen forlater Molde etter ti år i jobben. Han fratrer fra stillingen 1. desember. Den tidligere fotballspilleren slutter på grunn av flytting med familien til Bergen. Dette meddelte Nordstrand Jacobsen klubben allerede for 12 måneder siden.

– Det har vært ti inspirerende år med dyktige mennesker rundt meg. Sammen har vi utviklet klubben, skapt begeistring og tilhørighet, og vunnet titler, sa Nordstrand Jacobsen i en pressemelding.

Eliteserieklubben har derfor hatt lang tid på å få klar en erstatter. Til slutt endte Molde opp på Øystein Neerland.

- Tarje har nedlagt en formidabel innsats for Molde Fotballklubb. Vi beklager derfor at han har meddelt at han flytter og fratrer sin stilling. Imidlertid er vi særdeles godt fornøyd med at vi lykkes med å få Neerland til å ta over. Dette er også en trist dag, men vi er glad for at Neerland tar over denne 24-timersjobben, sa styreleder i Molde Fotball AS, Leif-Arne Langøy, på en pressekonferanse onsdag.

Erstatter Neerland er nåværende styreleder i Molde Fotballklubb. Han har vært en del av styret siden 1998 og har spilt over 236 kamper for klubben. 51-åringen sitter også i styret til Norsk Toppfotball og jobber som regiondirektør i Tools.

- Dette er en spennende mulighet som jeg rett og slett ikke kan si nei til. Det blir spennende å få være med på å utvikle dette ytterligere, sa Neerland.

Odd Ivar Moen blir ny styreleder i Molde Fotballklubb fra 1. desember og fram til årsmøtet i 2016. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag