*Nettavisen* Sport.

Molde fyres opp av Fagermo

MOTIVERT: Tor Ole Skullerud. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

- Jeg har fryktelig lyst til å slå Odd og har ikke fått mindre lyst etter å høre stadige utfall fra Skien, sier Tor Ole Skullerud.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har ikke latt muligheten til å kritisere Molde gå fra seg denne sesongen. Søndag møtes han og Tor Ole Skullerud til en prestisjekamp med temperatur.

Foran siste serierunde mener Moldes trener og kaptein at Fagermos utspill gir dem motivasjon.

Romsdalingene har sikret gullet for lenge siden, mens Odd sannsynligvis må vinne for å sikre sølvet.

Flere ganger denne sesongen har Fagermo pratet om de store forskjellene på Odd og Molde.

Han har blant annet uttalt at Skullerud har den letteste trenerjobben i eliteserien. Molde-treneren har ikke slått tilbake med samme mynt, men innrømmer at det gir ekstra inspirasjon foran søndagens kamp.

Spilleklar Berg Hestad

- Jeg kjenner at når vi går i en sånn kamp har vi fått litt gratis med tanke på å mobilisere det lille ekstra som man gjerne skal ha. Jeg har fryktelig lyst til å slå Odd og har ikke fått mindre lyst etter å høre stadige utfall fra Skien, sier Molde-treneren i MFK-studio.

Han får støtte av Molde-kapteinen. Han er spilleklar etter noen uker ute med skade.

- Man blir ekstra inspirert. Han har fått mye ut av klubben, men han bør holde seg til sin egen klubb og skryte av dem framfor å holde på med så mye annet, sier Daniel Berg Hestad.

Irritert

Selv forklarer Fagermo «isfronten» på denne måten. – Det som gjør at jeg har kommet med noen uttalelser som setter oss i perspektiv med Molde, er at de har forsøkt å kjøpe seks-sju av våre beste spillere som vi har utviklet. Og det er «fair», for slik er fotball, men ikke når man byr ingenting for spillere man har jobbet mye med. Det har irritert meg.

- Kjøp gjerne spillere fra Odd, men da må de betale markedspris og ikke prøve å by 4-500.000 for landslagsspillere, legger han til.

Lagene møtes også i cupfinalen 23. november. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.