*Nettavisen* Sport.

Molde henter Fredrik Aursnes

KLAR FOR MOLDE: Fredrik Aursnes signerte tirsdag for Molde. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Ole Gunnar Solskjær gleder seg over ny signering.

01.12.15 10:55

Molde har sikret seg stortalentet Fredrik Aursnes (19). Det melder klubben i en pressemelding tirsdag formiddag.

Unggutten fra Hareid blir hentet fra Hødd hvor han har spilt siden 2012. Den offensive midtbanespilleren har signert en fireårskontrakt med Molde.

Klikk på bildet for å forstørre.

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjør er godt fornøyd med å ha signert Fredrik Aursnes. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Det er Molde-manager Ole Gunnar Solskjær meget godt fornøyd med.

- Han er en lokal spiller som vi har fulgt siden han var 16 år. Han vil gi oss trøkk og driv på midtbanen i kommende sesonger. Vi er glade for at han har tatt steget til Molde FK, sier Solskjær ifølge pressemeldingen.

Stor interesse

Både norske og utenlandske klubber skal ha vist interesse for 19-åringen, men valget falt til slutt på Molde hvor han tror han får muligheten til å utvikle seg fremover.

- Jeg vil utvikle meg. Jeg kommer bare fra førstedivisjon, så jeg skal utvikle meg i riktig tempo, og det tror jeg at jeg kan her, sier Aursnes i et intervju med Molde.

Han beskriver seg selv som en løpssterk midtbanespiller som har bra fotballforståelse og gode egenskaper med ball. Nå håper han å etter hvert kunne kjempe seg til en fast plass på laget.

- Jeg skal prøve å spille meg til en fast plass på laget, men jeg kommer ikke til å stresse med det. Jeg har god tid til å utvikle meg, sier talentet.

19-åringen ser nå frem til å møte sine nye lagkamerater.

- Det er en ganske stor klubb som vant serien i fjor og som har masse unge spillere på laget. Jeg kjenner Eirik (Hestad), Sander (Svendsen) og «Moi» fra U21-landslaget, så det er veldig fine folk. Jeg gleder meg til å møte dem, sier Aursnes.

Markerte seg som 16-åring

19-åringen har vært en svært viktig spiller for Hødd de siste årene, og fikk allerede sin debut på A-laget som 16-åringen. Den sesongen kunne han blant annet glede seg over cupgull med Hødd.

Senere har han også blitt belønnet med spill for U-21-landslaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.