RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Molde i kontakt med Jonny Hanssen

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Molde har vært i kontakt med Lyns midtbanespiller Jonny Hanssen, og vurderer å hente ham til «Røkkeløkka».

Det bekrefter Moldes administrerende direktør Espen Silseth overfor TV 2 Nettavisen.

- Jonny Hanssen er en av spillerne vi vurderer. Men vi vurderer mange spillere, vi, sier Silseth til TV 2 Nettavisen.

Han bekrefter at de har vært i kontakt med Jonny Hanssen, og forhørt seg om spillerens situasjon.

- Det stemmer at vi har vært i kontakt med Jonny. Men ikke med Lyn. Men tiden får vel vise om Jonny Hanssen kommer til Molde, sier Silseth.

Kontroversiell
Jonny Hanssen har de siste dagene vært i medias søkelys etter et avisoppslag i Aftenposten hvor han beskyldte klubben for å komme med løgner. Det resulterte i et oppvaskmøte med Lyn-direktør Morgan Andersen, som ga midtbanespilleren lov til å snakke med andre klubber.

- Det er først og fremst fotballspilleren Jonny Hanssen vi er interessert i. Det er en person med sterke meninger, men mye av dette kan være mediaskapt, sier Espen Silseth.

- Men når vi henter nye spillere til klubben, vurderer vi totaliteten. Det er en forutsetning at spilleren blir en del av laget, legger Moldes direktør til.

- God spiller
Moldes sportslige leder Bertil Stranden støtter Silseth.

- Hanssen er en spiller med stor Tippeliga-erfaring. Jeg har registert at det er en spiller med sterke meninger, som ikke alltid kan virke positivt. Men nå har Lyn gitt ham en tenkepause, og det tror jeg passet ham bra, mener Bertil Stranden.

- Men vi konstaterer først og fremst at han er en god fotballspiller, understreker Moldes sportslige leder overfor TV 2 Nettavisen.

Jonny Hanssen er Bosman-spiller etter denne sesongen. I tillegg til Molde, vurderes nordlendingen også av 1. divisjonsklubben Aalesund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere