RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Molde kan bli neste stopp

Foto: : Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær skal være interessert i å hente Tore Reginiussen til Molde.

Altaværingen er for tiden utleid fra tyske Schalke til Tromsø, og han er i utgangspunktet bundet til Schalke fram til sommeren 2013. Sjansen for at han reiser tilbake til Tyskland, er imidlertid ikke så stor.

- De skal kutte litt i stallen, og også fått en ny trener etter at jeg var der. Sånn sett så spørs det, han (Ralf Rangnick, red. anm.) har vel funnet sine spillere nå, sier Tore Reginiussen til Aftenposten.

Avisen skriver at Molde og Solskjær er lystne på å hente ham. Molde mistet som kjent midtstopper Børre Steenslid med langtidsskade rett før sesongstart.

Reginiussens låneavtale med Tromsø utløper 1. juli.

Han kan trolig gå gratis til ny klubb og innrømmer overfor Aftenposten at han kjenner til interessen fra Molde.

- Jeg hørte om det for en stund tilbake, men har egentlig ikke tenkt så mye på det. Det er selvsagt smigrende at de er interesserte, men først må jeg finne ut hva planene til Schalke er. Det er i alle fall ingen vits i å reise ned dit igjen hvis de ikke ønsker å gi meg en ordentlig sjanse, sier Reginiussen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere