Gå til sidens hovedinnhold

- Molde kan være mest riktig

Leighton Baines kan kanskje stoppe Knut Olav Rindarøys overgang til Everton.

Knut Olav Rindarøy leverte en så imponerende 2009-sesong på Moldes venstreback at han spilte seg inn i landslagstroppen. Nå har han også spilt seg til noen dager i Premier League.

Rindarøy er nå i Everton for å se på forholdene frem til torsdag.

- Handler mye om spilletid
Agent Jim Solbakken sier imidlertid til Nettavisen at det likevel er en sjanse for at venstrebacken blir i Norge.

- Knut Olav har en landslagsplass som han ønsker å ta vare på. Han må gjøre et riktig valg. Han kan ikke reise til en klubb hvor det blir begrenset med spilletid. Derfor kan det være slik at Molde til slutt likevel er det mest riktige alternativet. Han har tatt voldsomme steg med Kjell Jonevret som trener, og vil sikkert fortsette med det hvis han blir, sier Solbakken.

Samtidig er det kjent at det ofte kan være vanskelig for norske spillere å komme til en utenlandsk klubb i januar, etter en lengre periode med pause i den norske fotballen. Sånn sett vil en sommer-overgang kanskje være det aller beste.

Tosifret antall millioner
Molde har allerede hentet inn Rindarøys erstatter, da de sikret seg svenske Emil Johansson tidligere i januar. Derfor kommer de ikke til å sette en stopper for overgangen. Everton skal også være klar over økonomien i det hele. Ifølge Romsdals Budstikke ligger overgangssummen på om 10-15 millioner kroner.

Men så var det det med spilletid, da.

Everton har allerede en strålende venstreback i Leighton Baines. Spørsmålet er om Rindarøy likevel vil få sjansen jevnlig, eller om David Moyes kommer til å tviholde på Baines i de fleste kampene.

- Det er vel derfor Knut Olav vil snakke med Everton først, sier Solbakken.

Rindarøy skal også være ønsket av to-tre andre klubber på kontinentet, og kommer til å bruke januar til å ta stilling til alternativene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken