RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PERLE: Etzaz Hussain scoret et nydelig mål mot Tromsø.
PERLE: Etzaz Hussain scoret et nydelig mål mot Tromsø. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Molde knuste Tromsø

Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjærs gutter tok tre viktige poeng mot Tromsø.

MOLDE - TROMSØ 3-0:

En perle fra Etzaz Hussain etterfulgt av en hodescoring fra Björn Bergmann Sigurdarson minuttet etter var nok for Molde i søndagens kamp mot Tromsø. Fredrik Brustad la på til 3-0 kort tid før slutt.

I en litt rotete kamp endte det til slutt dermed med Molde-seier, og alle de tre poengene ble igjen i Romsdal.

Molde har nå heng på medaljelagene, og står med 20 poeng på 13 kamper.

Vil ta store byks

Ole Gunnar Solskjær var fornøyd etter kampslutt. I seiersintervjuet med Eurosport forteller han at det var en god seier.

- Det tar litt tid før vi blir vant til denne formasjonen som vi spiller i dag. Vi har jobbet en del med den. Når vi har Björn i slag, så går det bra til slutt likevel, forteller treneren.

- Det er så tett på tabellen at du er nødt til å ha en to-tre-fire kamper på rad med poeng, da vil man ta store byks, mener Solskjær.

Utrolig bom

En sjansefattig første omgang, hvor ingen av lagene maktet å sette noe stort press på motstanderen var fasiten etter kampens første førtifem minutter.

Omgangens store mulighet kom etter en halvtime, da Andreas Linde måtte gi en retur på Christian Landu Landus skudd. På returen dukket Mikael Ingebrigtsen opp. Unggutten rundet Linde og skulle bare trille ballen i det åpne målet. Dessverre for Tromsø bommet 20-åringen totalt, og ballen gikk utenfor. Dermed stod det 0-0 til halv tid.

To mål på to minutter

Etter hvilen nærmest eksploderte kampen. Etter 52 minutter var Ingebrigtsen nok en gang farlig frampå. Fra litt skrått hold hamret han ballen like utenfor krysset.

I stedet smalt det i motsatt ende. Først scoret Etzaz Husain med et vakkert volleyskudd fra 20 meter. Midtbanespilleren tok ned kula og på halvspretten skjøt han den utagbart i nettet bak Gudmund Kongshavn.

Minuttet etter doblet Björn Bergmann Sigurdardsson blåtrøyenes ledelse. Christoffer Remmer slo inn fra høyre, og inne i feltet var islendingen sterkest. Fra kloss hold headet spissen ballen i mål til 2-0.

Brustad-scoring

Tromsø fikk nok en sjanse etter en drøy time, men innbytter Mour Sambs skudd gikk i stolpen, via Linde og til corner.

Hjemmelaget så ut til å ha god kontroll mot slutten av kampen. Gjestene slet med å skape spesielt mye trøbbel for moldenserne. I stedet smalt Fredrik Brustad inn 3-0 sju minutter før slutt.

Dermed ble det tre viktige poeng for Solskjær og Molde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere