RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal (Scanpix)

Molde mest fornøyd i Bergen

Sist oppdatert:
Verken Brann eller Strømsgodset maktet å korte ned avstanden til serielederen.

BRANN - STRØMSGODSET 0-0:

I Bergen var det klart for toppoppgjør da Brann tok i mot Strømsgodset.

Begge trengte seier for å korte ned luken til serieleder Molde.

Det klarte ingen av lagene.

- Det var nok en del slitne bein i dag. Vi hadde ikke det tempoet vi vanligvis har, men jeg synes vi står på godt og får med et poeng. Det tror jeg vi skal være fornøyd med. Brann har litt flere sjanser enn oss og vi er nok litt heldige. Men det er deilig å ha litt marginer, forteller Strømsgodset-trener Ronny Deila til TV2 Sport.

Brann-treneren var ikke like fornøyd med uavgjort etter kampen.

- Jeg er litt skuffet. Det er en god følelse og kjenne at man er skuffet etter 0-0 mot et veldig bra lag. Vi får et visst trykk på dem og er vel hakket vassere enn dem, og får fryktelig mange dødballer og frispark, og en del situasjoner som kan gi scoringer, sier Brann-trener Rune Skarsfjord.

En av de som kunne avgjort kampen var Strømsgodsets Fredrik Nordkvelle som hadde en stor sjanse i den andre omgangen.

- Det er sant at den er stor. Det var kjedelig. Det hadde vært gøy å bli matchvinner i en solid bortekamp av Strømsgodset, sier Fredrik Nordkvelle til TV2 Sport.

Nordkvelle har blitt koblet til mange klubber det siste året. En av klubbene er Brann, men midtbanespilleren ville ikke si noe særlig om en mulig overgang til «Bergens stolthet».

- Jeg prøver å tenke så lite som mulig på det og tar stilling til det hvis det blir noe konkret, sier spilleren diplomatisk.

Fartsfylt
Den første omgangen var forrykende med gode sjanser til begge lag.

Diego Guastavino hadde omgangens største sjanse etter 32 minutter da han rundet to motspillere og smalt til. Ballen gikk som et prosjektil fra 25 meter i tverrliggeren og ned på streken, men uheldigvis fikk ikke skuddet en bedre skjebne enn at bortelaget fikk klarert.

Det fremmøtte ble vitne til flere sjanser før pause der hjemmelaget hadde et lite overtak, men ingen klarte å sette ballen mellom stolpene.

Begge kunne avgjort
Hjemmelaget startet den andre omgangen best, men som i den første omgangen manglet de det lille ekstra for å ballen forbi Adam Larsen Kwarasey i Godset-målet.

Drøye ti minutter før slutt var det bortelaget som kunne avgjort kampen. Kamara kommer fra offside da han mottar ballen og sender en stikker til Fredrik Nordkvelle, mens linjemannen velger å holde flagget nede. Den Brann-aktuelle Nordkvelle kom alene med Piotr Leciejewski, men Brann-målvakten reddet ballen mesterlig.

På overtid var det hjemmelagets tur til å kunne avgjøre kampen. Kim Ojo fikk et frispark på 17 meter som Austin skyter rett i muren. Returen ble plukket opp av samme mann og knallet til et hardt skudd i retning mot lengste hjørne. Dessverre for hjemmelaget treffer ballen offsideplasserte Tadas Labukas og dommer Tom Henning Øvrebø valgte å blåse av.

Flere sjanser ble det ikke i Bergen, og dermed kan Molde øke forspranget ytterligere hvis de slår Rosenborg på Lerkendal søndag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere