RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Molde-nei ga bleie-fest

Sist oppdatert:
Moss´ Vidar Martinsen sa nei til Molde. Nå belønnes han av fansen.

Moss godtok Moldes tilbud, men Martinsen takket nei til en overgang til Tippeliga-klubben. Det gikk ikke ubemerket hen. Nå har Mosse-fansen bestemt seg for å sponse 23-åringen med gratis bleier det neste året. Martinsen er nemlig pappa til en liten gutt.

- Dette klarte vi å gjennomføre på en liten halvtime mandag. I første omgang har vi samlet inn 1.000 kroner slik at vi får et berg av bleier å vise frem til de andre spillerne og lokalpressen tirsdag, sier styremedlem i Kråkevingen, Øystein Johansen, til TV 2 Nettavisen.

- Men jeg regner med at dette går i orden også senere, legger han til.

Vidar Martinsen hadde opprinnelig en klausul om at han selv skulle få bestemme om han ville gå til en Tippeliga-klubb - hvis klubben bød tre millioner. Etter at han selv takket nei til Moldes bud, gjelder ikke denne klausulen lenger.

Det betyr at nye tilbud vurderes på linje med alle andre bud Moss måtte få. Det sier Moss´ daglige leder, Ole Henæs, til TV 2 Nettavisen. Tidligere har også Lillestrøm og Rosenborg blitt koblet til Martinsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere