RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Molde og VIF skuffet

Foto: Dag Langerød (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Men Fredrikstad, Sogndal, Tromsø og Sarpsborg tok fine seirer fredag.

Se alle resultater og målscorere nederst i saken.

Fredag 18. mars starter Tippeligaen med kampen Sarpsborg-Molde.

28 dager før seriestart var hele ti Tippeliga-klubber i aksjon fredag, og mens noen kan smile fornøyd når de tar fredagskvelden vil andre ha fått noe ekstra å tenke på.

Vålerenga og Molde er av mange nevnt som de to største utfordrerne til Rosenborg denne sesongen, men begge skuffet mot lag fra lavere divisjon fredag. Samtidig tapte Kjetil Rekdals Aalesund hele 2-4 mot Tippeliga-nykommerne fra Sogndal.

Strømsgodset gikk av banen uten scoring for sjette gang på åtte kamper denne vinteren.

Nevnte Sogndal, Sarpsborg, Fredrikstad og Tromsø fikk imidlertid med seg seirer på fredagskvelden.

Alle fredagens resultater:
Fredrikstad - GAIS 2-1 SLUTT
15.min: 0-1 Jonas Lindberg
23.min: 1-1 Tarik Elyounoussi
91.min: 2-1 Christian Gamboa
Tarik Elyounoussi scoret sitt første mål etter comebacket i FFK, og fikk også med seg en seier etter at back Christian Gamboa avgjorde kampen på overtid. Midtstopper Jørgen Horn var god for Fredrikstad.

Molde - Ranheim 1-1 SLUTT
16.min: 1-0 Magnus Wolff Eikrem
62.min: 1-1 Jo Sondre Aas
Molde tok ledelsen med Adeccoligalaget Ranheim, men slet etter hvert stort mot trønderne. Det var derfor ikke ufortjent at Ranheim klarte uavgjort. De var nemlig nærmest seieren i 2. omgang.

Strømsgodset - Randers 0-0 SLUTT
Strømsgodset sliter med å score mål, og gikk fredag av banen uten mål for sjette gang på åtte kamper i vinter.

Vålerenga - Skeid 2-2 SLUTT
3.min: 0-1 Belneim Keranovic
9.min: 1-1 Luton Shelton
47.min: 2-1 Adnan Haidar
81.min: 2-2 Belneim Keranovic
- Resultatet teller mer nå, sa Vålerenga-trener Martin Andresen før kampen mot Skeid. Da kan han ikke være særlig fornøyd med uavgjort mot 2. divisjonslaget Skeid. Vålerenga var selvsagt det styrende laget, men et fantastisk 2-2-mål av Skeids Keranovic sørget for uavgjort. Kristofer Hæstad pådro seg en liten smell i kampen, men det skal ikke være alvorlig.

Aalesund - Sogndal 2-4 SLUTT
19.min: 1-0 Demar Phillips
21.min: 1-1 Barry Kader
24.min: 1-2 Barry Kader
49.min: 1-3 Espen Olsen
57.min: 1-4 Gustav Valsvik
61.min: 2-4 Solomon Okoronkwo
Spiss Solomon Okoronkwo scoret sitt første mål for Aalesund, men ellers var det ikke altfor mye å glede seg over for Kjetil Rekdal. Keeper Sten Grytebust, som skal erstatte Anders Lindegaard i år, hadde et par uheldige øyeblikk, som bidro til at Sogndal snudde kampen. Sogndal, som altså er tilbake i Tippeligaen i 2011, var effektive, og gikk altså fra 0-1-tap mot Molde i forrige kamp til denne seieren.

Stabæk - Dnipro 0-0 SLUTT
Stabæk testet to prøvespillere mot Dnipro, Lester Pletier og Alain Junior Ollé Ollé, men de slet i kampen som ble spilt i Sør-Spania. Ukrainerne var klart best, og vant ifølge Stabæks nettsider sjansestatistikken 6-1.

Odd - Esbjerg 1-1 SLUTT
24.min: 0-1 Peter Nymann
28.min: 1-1 Erik Midtgarden
Odd hadde et spillemessig overtok mot danskene, men klarte ikke å utnytte det. Dermed endte det med uavgjort med Esbjerg, et par dager etter at Odd tapte 0-2 for et annet dansk lag, Randers. Odds mål var noe heldig, da Midtgardens frispark traff muren, gikk i en høy bue opp i lufta og lurte dermed danskene totalt. Mattias Andersson gjorde en god kamp for Dag-Eilev Fagermos lag.
Her kan du se utviklingen i kampen fra minutt til minutt.

Sarpsborg - Sandefjord 2-0 SLUTT
21.min: 1-0 Øyvind Hoås
91.min: 2-0 Magnar Ødegaard
Sarpsborg fikk etter hvert en enkel kamp mot Adeccoliga-laget Sandefjord, og grunnen til det skjedde rett før pause. Da slo Sandefjords prøvespiller, Peter Magnusson, Øyvind Hoås, og ble sendt rett i dusjen. Kanskje ødela han da samtidig sjansene til å få kontrakt med klubben.
Her kan du se utviklingen i kampen fra minutt til minutt.

Tromsø - Harstad 3-0 SLUTT
1.min: 1-0 Simen Møller
25.min: 2-0 Mads Reginiussen
46.min: 3-0 Ludvig Rinde
Dagen etter at Tromsø spilte 1-1 mot Bodø/Glimt fikk de som ikke har fått så mye spilletid i vinter sjansen mot Harstad. Den tok de vare på. Tromsø kjørte i alle fall over 2. divisjonslaget uten altfor store problemer, og vant en klar seier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere