*Nettavisen* Sport.

Molde overrasket i Bodø

Etter en tung start på sesongen viste endelig Molde opprykkstakter.

07.06.07 21:13

Få levnet Daniel Berg Hestad og co. store sjanser mot Bodø/Glimt på Aspmyra, men etter flere fadeser i serie og cup, slo fjorårets Tippeligalag sterkt tilbake og vant 2-1. Og det var Moldes to navnebrødre Diouf og Diouf som sørget for at det igjen kan snakkes realistisk om opprykk i rosenes by.

Før det var spilt ett minutt var Mame Biram Diouf på farten og satte ballen i nettet bak Glimt-keeper Kenneth Høie. Hjemmelaget hadde knapt kommet seg etter kalddusjen før en ny ball lå bak Høie. Sju minutter etter var nemlig Pape Pate Diouf på rett plass og headet inn 2-0.

Glimt kom seg utover i kampen, men fikk ikke uttelling før i det 70. minutt da lynvingen Trond Olsen kranglet inn reduseringen med et skudd nede ved stolperota. Nærmere kom imidlertid ikke Glimt, som dermed måtte se at Molde tettet igjen luka på tabellen. De to lagene ligger nå med 19 poeng hver, poenget bak serieleder Ham Kam.

I kveldens andre kamp i Adeccoligaen vant Moss 1-0 borte mot Hønefoss. Mahmoud El Haj ble matchvinner for gjestene etter 67 minutters spill. Moss er med det oppe på fjerdeplass på tabellen, poenget bak Glimt og Molde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.