*Nettavisen* Sport.

Molde revansjerte flause

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove (Scanpix)

Magne Hoseth senket naborivalen Kristiansund.

07.02.09 16:06

I oppkjøringen til fjorårets sesong gikk Molde på flere smeller, men verst var nok tapet for Kristiansund, den hardtsatsende 2.divisjonsklubben fra nordmøre.

Da tapte nemlig moldenserne hele 5-3 og gjorde alt annet enn å imponere.

Imponere gjorde de da heller ikke i lørdagens treningskamp mot samme lag, denne gang i Kristiansund. Men i motsetning til i fjor klarte de denne gang å slå Kristiansund.

I førsteomgangen var Molde klart best, men maktet ikke å skape det helt store og finspillet var heller ikke særlig fremtredende.

Men om de ikke fikk hull på byllen i førsteomgangen, skulle Magne Hoseth vise vei etter hvilen. Fem minutter var spilt av andreomgangen da Magne Hoseth dro til på volley, feilvendt, og ballen gikk i en bue over keeper og i mål. 1-0 til Molde og det lå an til en bedre andreomgang.

Likevel skulle det ikke bli flere mål i kampen. Molde trillet ball, men skapte ikke det helt store. Først ti minutter før slutt ble det fart i kampen. Pape Paté Diouf kom alene gjennom med keeper, men klarte ikke overliste målvakten til Kristiansund.

På den påfølgende corneren lyktes det heller ikke for moldenserne og dermed kunne Kristiansund komme på en sjelden kontring. Den kunne fort endt i mål, men innbytter Jakob Meidell reddet på strek og berget med det seieren for Molde.

Tippeligalaget stilte uten Daniel Berg Hestad og Vegard Forren, men stilte ellers fulltallig.

Disse spilte for Molde:

Knut D. Lillebakk - Kristoffer Vatshaug (Berget Skjølsvik fra 75 min), Marcus Andreasson, Øyvind Gjerde, Knut Olav Rindarøy – Thomas Holm, Henry Joseph (Meidell fra 75 min), Magne Hoseth – Brian Waltrip (Emeh Izuchukwu fra 65 min) , Mame Biram Diouf (Ertsås fra 65 min), Pape Paté Diouf.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag