Gå til sidens hovedinnhold

- Molde tar gullet

Pape Paté Diouf strutter av selvtillit til tross for ett poeng på to kamper.

Molde står noe uheldig igjen med bare ett poeng etter to serierunder. Den senegalesiske spissen Pape Pate Diouf er ikke i tvil om at Molde vil komme sterkt tilbake. Veldig sterkt.

- Jeg tror vi kommer til å vinne serien. Vi har et godt lag og har vært uheldige så langt denne sesongen, sier Diouf til Nettavisen.

- Solskjær er et forbilde
24-åringen tegnet seg på scoringslisten mot Tromsø forrige helg, med en kald avslutning alene med keeper. Nå håper Moldes nummer 11 på mer nettsus i de kommende kampene.

- Jeg er angriper og vil alltid prøve å score så mange mål som mulig. Det har blitt ett mål så langt, men det kommer mer, sier Diouf.

Og hvem er vel en bedre læremester enn Ole Gunnar Solskjær når det kommer til å score mål. Diouf er strålende fornøyd med å ha Solskjær på plass i rosenes by.

- Han kan virkelig fotball og er et stort forbilde. Thierry Henry er den største for meg, men Solskjær er også et godt forbilde.

Dioufs største idol Thierry Henry jobbet aktivt mot rasisme i fotballen og var med og profilere "Stand up Speak up-aksjonen" for noen år tilbake. Diouf har kun hørt rykter om Kim Ojo-saken og sier han aldri har vært borti rasisme i norsk fotball.

- Nei, jeg har ikke hatt noen slike problemer, heldigvis.

Tøft i Stavanger
Søndag reiser Diouf og resten av Molde-troppen til Stavanger for å møte Viking.

- Det blir en tøff kamp, men vi skal klare det. Vi har vært uheldig i de to første serierundene og jeg tror det kommer til å gå bedre nå.

Viking kommer fra en sterk borteseier i Fredrikstad, og Diouf har stor respekt for Åge Hareides mannskap.

- Jeg tror de blir en av våre største utfordrere til gullet. De har et sterkt lag, mener Diouf.

I helgen kan du følge hele den tredje serierunden i vårt livesystem.

HTML EMBED
Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her