RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Molde vurderer Sollied

Sist oppdatert:
Trond Sollied står på listen over mulige Molde-trenere.

Molde har fått sving på sakene etter at Uwe Rösler kom inn for sparkede Kjell Jonevret. To seirer er det blitt på like mange kamper.

Men Rösler har bare kontrakt ut sesongen, og klubbledelsen i Molde er på jakt etter en permanent løsning.

Den permanente løsningen kan bli Trond Sollied, ifølge TV 2 .

- Han er en av flere kandidater med spennende cv-er. Vi har flere kandidater i kikkerten, men vil ikke kommentere noe før vi har noe klart, sier administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til TV 2-kanalen.

51 år gamle Sollied fikk nylig sparken i den saudiarabiske klubben Al-Ahli, etter bare tre kamper. Han er med andre ord ledig på markedet.

Spørsmålet er uansett om han er interessert i å flytte hjem til Norge hvis tilbudet skulle komme. Minst to ganger har han sagt seg uaktuell til trenerjobben i Rosenborg av familiære årsaker.

Trond Sollied innledet trenerkarrieren som spillende trener for Bodø/Glimt i 1992. I 1998 trente han Rosenborg til seriegull, før han startet sin europeiske rundreise. Stoppestedene har vært Gent, Club Brügge, Olympiacos og Heerenveen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere