RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien/SCANPIX

Moldskred til Rosenborg

Sist oppdatert:
Er enige med Tromsø om overgangssum.

Rosenborg har ikke lagt skjul på at de har ønsket seg Tromsøs raske spiss Morten Moldskred, men prisen har tidligere ligget i veien for en overgang.

Nå er klubbene kommet til enighet om en overgangssum, og dermed tyder alt på at Moldskred blir Rosenborg-spiller foran kommende sesong.

Alt som gjenstår er den personlige kontrakten, skriver Rosenborgs hjemmesider .

- Vi har fulgt Morten lenge og bestemte oss i august, men den gangen ble vi jo ikke enige. Nå er vi enige med Tromsø, men vi må også bli enige med Morten om personlige betingelser, sier Erik Hoftun til klubbens hjemmesider.

Det er ventet at overgangen vil være verdt rundt fire millioner kroner for Tromsø, men den vil ikke bli sluttført før tidligst etter helgen.

- Neste uke kommer Morten til Trondheim for å diskutere betingelser, og eventuelt medisinsk sjekk. Jeg håper vi blir enige, sier Erik Hoftun til Rosenborgs hjemmesider.

- Vi ønsker ikke å kommentere innholdet i avtalen, men i TIL er vi fornøyd med den avtalen vi har fått med Rosenborg, sier Tromsøs sportsdirektør Morten Kræmer til klubbens hjemmesider .

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere