*Nettavisen* Sport.

Møller Dæhli ikke med i Cardiff-tap

TAPTE: Mats Møller Dæhli var ikke på benken en gang da Cardiff tapte borte mot Blackpool. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos / NTB scanpix)

Cardiff-oppturen lar vente på seg.

03.10.14 23:53

Cardiff venter fortsatt på at det skal løsne skikkelig etter at Ole Gunnar Solskjær forlot klubben. Fredag gikk waliserne på et pinlig 0-1-tap borte mot Blackpool.

Riktignok var det Cardiffs første serietap siden Solskjær forsvant 18. september, men i samme periode står klubben med kun én seier på fire kamper.

Mot Blackpool var det målet til François Zoko etter 64 minutter som skilte lagene. Mot slutten hadde Fabio og Adam Le Fondre hver sin sjanse til å utligne for Cardiff.

Det var Blackpools første seier for sesongen. Trepoengeren sendte klubben opp fra jumboplassen.

I det 54. minutt valgte mange hjemmesupportere å forlate arenaen i en planlagt protest mot Blackpool-eierne. Klubben, som spilte Premier League-fotball så sent som i 2010/11-sesongen, sliter tungt økonomisk og hadde før seriestarten knapt nok spillere til å stille lag.

Cardiff ble fredag igjen ledet av vikarmanager Russel Slade. En permanent erstatter for Solskjær lar stadig vente på seg. Klubben ligger på en svak 14.-plass etter elleve serierunder.

Ingen av de norske spillerne i Cardiff fikk en plass i fredagens kamptropp. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag