RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Molotowangrep mot fotballstjerne

Vandaler ødela SUV-en til Røde Stjernes høyreback med en molotowcocktail.

Natt til fredag ble Toyota SUV-en til Pavle Ninkov i Røde Stjerne Beograd utsatt for et molotowangrep av to ukjente unggutter. Bilen ble helt utbrent, det samme ble en Opel Vectra og en Citroën som sto parkert ved siden av Toyotaen.

- Jeg parkerte bilen rundt klokken 21.00 foran huset der jeg bor, og der jeg vanligvis setter den fra meg. Da var det ikke noe mistenkelig på parkeringsplassen. Rundt klokken 02.15 ringte naboen meg og sa at bilen min var påtent. Da løp jeg ut og så at bilen brant både i forkant og bak, men ikke inne i bilen, sier Ninkov til Blic.

Da hadde brannvesen og politi allerede kommet til stedet, og de knuste vinduene for å slukke brannen.

- Naboene fortalte meg at de hadde sett to unge gutter som hadde kastet noe mot bilen, og at de hadde stukket av da bilen begynte å brenne. Jeg vet verken hvem de er eller hvorfor de gjorde det. Fra det øyeblikket jeg så den brennende bilen tenkte jeg gjennom om jeg hadde gjort noe mot noen. Jeg kan imidlertid ikke komme på et eneste menneske jeg kan ha noe usnakket med eller som jeg er i krangel med, sier Ninkov.

Røde Stjernes høyreback hevder at han alltid har vært «fair mot alle mennesker, uansett om jeg har møtt dem privat eller i nabolaget».

- Også innen fotballen har jeg alltid vært korrekt. Jeg bor i en del av byen der alle kjenner meg, både tilhengere av Røde Stjerne og Partizan (de to store rivaliserende klubbene i Beograd, red. anm.), og jeg har det bra med alle, forklarer spilleren for de rød-hvite.

Pavle Ninkov kom i begynnelsen av året til Røde Stjerne fra Cukaricog for 600.000 euro. Han debuterte på det serbiske landslaget under siste landskamp mot Makedonia.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere