RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Morgan byr på Liverpool

Sist oppdatert:
Den søkkrike forretningsmannen Steve Morgan har ingen planer om å se Liverpools eierskap forsvinne til Thailands statminister Thaksin Shinawatra.

I følge Liverpool Echo står Steve Morgan klar med sjekkheftet, og er villig til å investere flere hundre millioner kroner i Liverpool - klubben i hans hjerte.

Kun timer etter at Thailands statsminister Thaksin Shinawatra hevdet han er blitt enig om å overta 30 prosent av eierskapet i Liverpool i en handel verdt omlag 700 millioner norske kroner, kom Steve Morgan på banen.

Han har tidligere lagt inn bud på 500 millioner kroner for aksjemajoriteten i Liverpool, men det tilbudet ble umiddelbart avslått. Tirsdag kom han på banen med et nytt bud verdt 730 millioner kroner. Han skal også være villig til å spytte inn penger til nye spillerkjøp og til planene om en ny stadion for Liverpool.

Liverpool Echo melder imidlertid at ingen offisielle talsmenn for Liverpool så langt har bekreftet Thailands verken Thaksin Shinawatras bud eller den søkkrike forretningmannen Steve Morgans bud på Liverpool-aksjene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere