RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Morientes roser Baros

Sist oppdatert:
Fernando Morientes er full av lovord om sin nye spissmakker Milan Baros. Trolig blir begge å se på banen i lørdagens hatkamp mot Manchester United.

- Milan Baros er en type spiller som kan tilpasse seg mine kvaliteter. Jeg føler meg trygg på at vi få til et bra samarbeid, sier Liverpools nye stjernespiss Fernando Morientes.

Morientes, som ble toppscorer i forrige sesongs Champions League, gleder seg til å tre inn i Liverpool-angrepet sammen med Milan Baros. Han trente for første gang med sine nye lagkamerater fredag morgen.

- Best med ryggen mot mål
- Helt siden jeg startet med fotball har jeg alltid ledet angrepet. Jeg er vant til å sette motstanderes forsvar under press, og å gå på løp for mine lagkamerater, sier 28-åringen til Liverpools hjemmeside.

- Jeg er alltid best når jeg har ryggen mot mål. Derfor er jeg sikker på at jeg og Milan kan fungere godt som et par, sier stjernespissen som kom til Liverpool for 6.3 millioner pund.

Morientes er med i troppen som møter Manchester United lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere