RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mork blir i Molde

Foto: Morten Holm/ SCANPIX
Sist oppdatert:
Bosman-spilleren Thomas Mork har bestemt seg for å bli i Molde. Han dropper tilbudene fra nyopprykkede Start og Arne Erlandsens svenske klubb IFK Göteborg.

- Alt tyder nå på at Thomas Mork velger å bli i Molde. Årsaken er først og fremst at klubben kom med et nytt kontraktsforslag, som var mye bedre enn det tidligere. Men også det faktum at han kjenner klubben, trenerne og spillerne godt, var med og avgjorde beslutningen, sier Thomas Morks agent Stig Lillejord til TV 2 Nettavisen mandag kveld.

Thomas Mork har den siste tiden også vært på besøk i IFK Gøteborg og Start.

- Han fikk et godt inntrykk av begge klubbene, men valgte å fortsette i Molde fremfor «det ukjente», for å si det sånn. I dag dukket det forøvrig også opp en ny klubb i bildet, men Thomas har altså valgt å bli i Molde, sier Lillejord.

Snarlig avgjørelse
Ifølge agenten kan det gå mot en snarlig underskrift av en ny kontrakt med Molde for Thomas Mork.

- Vi er i grove trekk enige med Molde. Det nye tilbudet utlignet forskjellene fra klubbens siste tilbud. Det er kun detaljer som gjenstår. Vi regner med en avklaring i løpet av svært kort tid. Thomas Mork stortrives i klubben, og er fornøyd med å nå endelig ha tatt en avgjørelse, forteller Stig Lillejord.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere