RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mos: - Jeg har hatt «stolpe ut»

Foto: Aas, Erlend
Sist oppdatert:
Mustafa Abdellaoue er ikke fornøyd med starten i Odense.

Den tidligere Vålerenga- og Tromsø-spilleren venter fortsatt på sitt første ligamål i Odense – etter overgangen fra FC København i sommer. 25-åringen, som er utlånt til Fyn-klubben ut årets sesong, har så langt spilt fire kamper for sin nye arbeidsgiver.

Nå håper han snart det løsner i målprotokollen.

– Jeg føler litt at jeg har hatt «stolpe ut». Jeg har scoret to mål som er blitt annullert på grunn av offside – som i begge tilfeller har vært tvilsomme. men jeg føler at jeg nærmer meg, og når det første målet kommer, løsner det, sier «Mos» til danske tipsbladet.dk.

25-åringen trives samtidig i sin nye klubb – der han er lagkamerat med Espen Ruud.

– Inntrykket mitt er positivt. Jeg er blitt tatt godt i mot og har funnet meg til rette i klubben. Sportslig har det tatt tid å lære systemet å kjenne – og å finne samspillet med lagkameratene mine – men jeg føler at jeg er på rett vei, sier Abdellaoue.

Han kan trolig se fram til enda større muligheter for spilletid i tiden som kommer. Angrepskollega Morten Skoubo er nemlig skadd og uaktuell de kommende ukene.

«Mos» understreker samtidig at konkurransen er hard.

– Vi har flere gode angripere, og nå som Morten Skoubo er skadet, er vi vel tre spisser. Det er opp til treneren å ta ut laget, men jeg føler meg klar. Hvis jeg får sjansen, må jeg gripe den, sier han.

Kommende mandag er det duket for ny ligakamp for OB mot SønderjyskE. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere