RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Mos»: - Solskjær var et forbilde

Foto: Torje Dønnestad Johansen (Nordlys)
Sist oppdatert:
Men i ettermiddag kan joker-«Mos» senke sin gamle helt i sin første kamp for Tromsø.

Remi Johansen, Simen Møller, Fredrik Björck, Tommy Knarvik og Magnus Andersen ble målscorere i treningskampen 31. januar, der TIL slo Molde 5-1 i Copa del Sol-turneringen på La Manga.

Nå har det gått to måneder, og denne gangen er det alvor.

Kan Ole Gunnar Solskjær og Molde ta revansj, eller blir TIL nok en gang for sterke?

«Mos» joker?
Siden møtet på La Manga har TIL hentet inn lillebroren til måljeger «Moa» Abdellaoue. Og nettopp Mostafa «Mos» Abdellaoue (20) kan få en joker-rolle mot Molde, akkurat som idolet Solskjær hadde i Manchester United, skriver Nordlys.

– Det blir spesielt. United har vært laget mitt hele tiden, og Solskjær var jo et forbilde mens han spilte for dem. Han kom ofte inn og var på rett plass til rett tid. En joker, sier «Mos» Abdellaoue til Nordlys.

Høgmo imponert
Per-Mathias Høgmo har latt seg imponere av lillebror Abdellaoue, og sier han banker på døra til startoppstillingen.

- Han har imponert, det lille vi har sett av ham. Han er en målscorer, ekstremt dyktig til å true bakrommet, har god timing og god én mot én offensivt. Han er også hardtarbeidende, og en 4-4-2-spiss som gir oss flere muligheter framme, sier Høgmo til Nordlys.

- Må score først
I rosenes leir er de klare på hva som må til for å ikke gå på et nytt tap mot TIL.

- Vi må score. Rett og slett være mer effektiv. Og det er viktig å score det første målet, sier Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til Tidens Krav før kampen.

Molde mener også det blir viktig å markere ut Kara.

- Det er ingen tvil om at han er veldig god på sitt beste. Får han følelsen av at han kan gjøre som han vil, er Kara veldig flink til å kontrollere kampen. For oss blir det derfor viktig å plage ham hele tiden, slik at han aldri får det enkelt, sier Moldes assistenttrener (og eks TIL-mann) Mark Dempsey til Romsdals Budstikke, ifølge TV2.

Les flere saker fra Nordlys her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere