RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mot debut for Arason

Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
Sist oppdatert:
Alt tyder på at Arni Gautur Arason får sin Manchester City-debut mot Tottenham onsdag. Islendingen gleder seg.

Manchester City spiller onsdag omkamp i FA-cupen mot Tottenham, og trolig blir målet voktet av tidligere Rosenborg-keeper Arni Gautur Arason.

- Jeg krysser fingrene mine for at jeg får debuten min i kveld, sier han til Manchester Evening News.

Skadet
Han kunne fått sin debut i det første møtet mellom lagene, men en leggskade gjorde at manager Kevin Keegan valgte å bruke den unge dansken Kevin Stuhr-Ellegaard.

Nå er islendingen frisk og klar for kamp.

- Det vil bli veldig spennende og jeg gleder meg. Jeg har fulgt med Premier League siden det startet og det har alltid vært drømmen min å være en del av et lag i England. Jeg vet alt om FA-cupen og hvor viktig den er for alle, sier han.

Og han frykter ikke å møte Tottenham på White Hart Lane.

- Jeg har alltid likt de store anledningene. Champions League-kampene med Rosenborg har vært noen av de mest spennende i karrieren min. Å få spille mot Spurs i en så viktig kamp vil også bli stort, forklarer Arason.

Keegan bekrefter
Det meste tyder på at han får debuten sin i denne kampen. Førstevalget David James er uaktuell fordi han har spilt FA-cup for West Ham.

- Det ser ut som om Arni vil starte. Vi har jobbet hardt med ham. Selv om han har hatt liten tid til å forberede seg, så har han fantastisk erfaring både fra Champions League og på landslaget. Vi er ikke bekymret på det området. Det går mer på kommunikasjon og slike ting. Han må lære seg hva vi driver med veldig kjapt, sier Kevin Keegan.

Følg Tottenham - Manchester City direkte

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere