Gå til sidens hovedinnhold

Mot stopperkrise i Stabæk

Bærums-laget kan miste alle sine midtstoppere.

Forrige uke sa Inge André Olsen til Nettavisen at han frykter at fotballkarrieren kan være over. Samtidig sitter talentfulle Thomas Rogne på Bosman-gjerdet uten å ha bestemt seg hvor han skal spille fremover, og plutselig har man bare Pontus Segerström som den eneste, ordinære midtstopperen på Fornebu.

Veiskille
Nå kan også han forsvinne.

- Det går masse rykter, og jeg vet ikke helt hva som skjer, sier den høyvokste stopperen til Nettavisen.

- Jeg står ved et veiskille, skal jeg forlenge med Stabæk, eller vende nesa hjemover.

Etter hva Nettavisen vet, er stopperen allerede forelagt et forslag på kontraktsforlengning med Bærums-laget, uten at de økonomiske betingelsen har falt helt i smak.

- Men det er ikke bare det som er viktig. Jeg bor i et annet land, og det sosiale er også viktig for meg, understreker 28-åringen.

Djurgården neste?
Hjemme i Stockholm har han både venner og familie. Nå har Djurgården kommet på banen, ifølge det svenske nettsted Fotbolldirekt, noe som har pirret Segerströms nysgjerrighet.

- Djurgården er en gammel, historisk storklubb, som nå satser på å bygge seg opp igjen. Det er nok derfor de vil ha meg der.

- Noe stress er det ikke i forhold til å bestemme seg, men siden jeg bare har et år igjen av kontrakten før jeg er Bosman-spiller, så må det nok bli tatt en avgjørelse nå tidlig i vinter.

- Inge André Olsen kan være ferdig som spiller, Thomas Rogne kan forsvinne. Ryker du, så blir man bare stående igjen med to vikarierende midtstoppere i Morten Skjønsberg og Jon Inge Høiland (begge opprinnelig backer, red.anm.)?

- Det er klart at det ikke er optimalt hvis to-tre stykker skulle forsvinne, men i en slik situasjon må man tenke på seg selv, sier Segerström til Nettavisen.

Det skal forøvrig bemerkes at unggutten Tor Marius Gromstad først og fremst anses som midtstopper. 20-åringen forlenget nylig med Stabæk, men har ennå ikke startet en seriekamp for bæringene.

PS. Pontus Segerström kom til Stabæk før 2007-sesongen. Han var borte et helt år med en alvorlig skade, men kom sterkt tilbake sist sommer, hvor han blan tanet scoret to mål i Champions League-kampen mot KF Tirana like etter comebacket. Han har 48 seriekamper og et mål for bæringene.


Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Nyhet: Nå får du denne bilen som ladbar hybrid