*Nettavisen* Sport.

Møter United med reservene

Foto: REUTERS/SCANPIX

Tottenham villig til å ofre FA-cupen.

22.01.09 09:06

Onsdag kveld tapte Tottenhams nest beste egentlig 0-3 borte mot Burnley i ligacupen. Finaleplassen ble kun reddet ved at innbytter Roman Pavlutsjenko scoret rett før slutt i andre ekstraomgang. Så pyntet Jermain Defoe enda en gang på resultatet da Burnley i desperasjon sendte folk fremover i et siste forsøk på å avgjøre kampen.

Men selv om klubbens nest beste helt klart ikke holdt mål, så vil de få sjansen også mot serieleder Manchester United i FA-cupen i helga.

Også det på bortebane.

Les også:Redknapp: - Trodde vi var døde og begravet

- Den gjengen jeg brukte i dag er den gjengen jeg tar med meg til Old Trafford. Jeg kan ikke risikere noe. Vi møter Stoke i Premier League neste tirsdag. Derfor kommer jeg til å stille med det svakeste laget jeg kan stille mot United. Dessverre er det nødt til å bli sånn, sier Tottenham-manager Harry Redknapp ifølge The Sun.

- Jeg har rett og slett ingen andre, og jeg er nødt til å gi folk hvile også. Jeg har ikke råd til å tenke annerledes. Vi kjemper tross alt for å unngå nedrykk, legger han til.

Tottenhams nye kjøp, Wilson Palacios, er suspendert mot United. Jamie O´Hara er skadet, og Jonathan Woodgate og Michael Dawson hviles mot serielederne.

- Vi får bruke noen av reservene. Forhåpentligvis kan de gi alt mot United. De kan vise at de er stolte av å spille for Tottenham.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.